"Ecdadımızın Tarih Yazdığı Gün Bugündür”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Ecdadımızın Tarih Yazdığı Gün Bugündür”
AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Büyük hedeflere yürüyen, şer odaklarına asla fırsat vermeyen milletimiz her alanda onurlu mücadelesine devam etmektedir” dedi.

 AK Parti Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla birlikte milli mücadelenin ilk ateşinin yakıldığını ifade eden Altınsoy, yolculuğun sonucunda kutlu bir zafere ulaşıldığına dikkat çekti.

“Ecdadımızın Tarih Yazdığı Gün Bugündür”

"Tarihi zaferlerle dolu milletimizin istiklal aşkının ve vatan sevgisinin tüm dünyaya ilan edildiği, zorluklar karşısında giderek daha da artan direniş ruhuyla ecdadımızın tarih yazdığı gün bugündür” diyen Altınsoy, “19 Mayıs’ta milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yolunda topyekûn mücadele vermiş, imkân karşısında imanıyla yazdığı kahramanlık destanıyla kutlu bir zafere erişmiştir. Kahraman ecdadımız tarih boyunca her dönem vatanımıza kasteden hainler karşısında dimdik durmuş, cesaretiyle her zorluğu aşmış, mukaddes bildiği değerleri canı pahasına muhafaza etmiştir” dedi.

“Milletimiz Her Alanda Onurlu Mücadelesine Devam Etmektedir”

Birlik ve beraberliklerinden aldıkları kuvvetle her güçlüğün üstesinden başarıyla gelmiş bir millet olarak bugün de her alanda sürdürdükleri tavizsiz mücadeleyle yollarına kararlılıkla devam ettiklerini anlatan Altınsoy, “Bugüne kadar ülkemizi güçlendirmek ve dünyada söz sahibi devletler arasında yer almasını sağlamak adına Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Aziz milletimiz, 19 Mayıs ruhunu yüreğinde hep yaşamış, birlik, beraberlik ve cesaretiyle dünyaya güçlü mesajlar vermiştir. Büyük hedeflere yürüyen, şer odaklarına asla fırsat vermeyen milletimiz her alanda onurlu mücadelesine devam etmektedir. Ülkemizin yarınları, Türkiye Yüzyılı’nın emanetçileri, güven ve umut duyduğumuz gençlerimize çok büyük değer, destek ve önem veriyoruz. 21 yıldır olduğu gibi bugün de gençlerimiz için ülkemize devasa eserler kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Türkiye Yüzyılı hedefinde toplumun tüm kesimleri ve gençlerimiz ile omuz omuzayız. Sn. Cumhurbaşkanımız liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz. Bu düşüncelerle gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün Kahramanlarını Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Bugün, Gençlerimize Geçmişimizi Hatırlatmakla Kalmaz, Geleceğe Umutla Bakma Gücü Verir” Önceki Haber

"Bugün, Gençlerimize Geçmişimizi Hatırla...

1919’da Egemenliğe Dayalı Köklü Bir İstikbal ÇizilmiştirSonraki Haber

1919’da Egemenliğe Dayalı Köklü Bir İsti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar