Drift Atan Alkollü Sürücü "Kurban Olurum Yapmayın" Dese De Kurtulamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Drift Atan Alkollü Sürücü "Kurban Olurum Yapmayın" Dese De Kurtulamadı
Aksaray'da devriye gezen asayiş resmi ekiplerin önünde drift yapan alkollü sürücü, yakayı ele verince "Abi kurban olayım yapmayın" diye dil döktü.

Edinilen bilgiye göre, Hacılar Harmanı Mahallesi Selçuk Bulvarı'nda devriye gezen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş resmi ekipler, Alparslan Türkeş Bulvarında drift yapan 68 ACU 165 plakalı otomobilin sürücüsüne dur ihtarı yaptı. Drift atmasının ardından kaçmaya çalışan sürücü, Alparslan Türkeş Bulvarına dönüş yaparken polis ekipleri tarafından yakalandı.

 

Drift Atınca Yakalandı, Bir de Alkollü Çıktı

Polis ekipleri, sürücü Hüseyin Özgür A. (23) ve 2 arkadaşını araçtan indirerek üstünü aradı ve GBT sorgusu yaptı. Sürücü ve arkadaşlarının hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri bir de alkol testi yaptı. Alkol testinde 0.93 promil alkollü çıkan sürücü bu kez dil dökmeye başladı.

 

"Abi Yapmayın Kurban Olurum"

Sadece 2 bardak içtiğini ifade eden sürücü, "Abi yapmayın kurban olurum yapmayın benim ehliyetim gidecek. Abi ben tır şoförüyüm bir daha üfletin abi bana, kurban olayım. Pazar günü yola gideceğim Almanya’ya gideceğim abi yapmayın. Tamam hastaneye gidelim ben şimdi giderim abi lütfen" dedi.

 

Polis Ekipleri Ceza Yağdırdı

Polis ekipleri, hem alkollü olması hem de drift atarak genel trafiği tehlikeye sokması nedeniyle sürücünün gözünün yaşına bakmadı. Sürücüye alkollü araç kullanmaktan 4 bin 64 lira para cezası kesilirken, drift yaparak trafiği tehlikeye atmaktan 20 bin 342 TL para cezası kesildi. Öte yandan aynı suçu ikinci kez tekrar eden sürücünün ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu.

Gözaltına alınan sürücü, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde yapılan sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Haber : Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ertürk: CHP Delegeleri Bizlere Erdoğan'ı Siyasetten Emekli Etme Görevi VerdiÖnceki Haber

Ertürk: CHP Delegeleri Bizlere Erdoğan'ı...

Karşıya Geçmek İsteyen Yayayı YaraladıSonraki Haber

Karşıya Geçmek İsteyen Yayayı Yaraladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar