Dinçer: “Zafer Millet Bahçesi İle Yeni Bir Sosyal Alan Daha Oluşturuyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer: “Zafer Millet Bahçesi İle Yeni Bir Sosyal Alan Daha Oluşturuyoruz”
Zafer Mahallesi'nde yapılan Zafer Millet Bahçesi'nin açılışı öncesinde incelemelerde bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, "Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Aksaray için projelendirdiğimiz Zafer Millet Bahçemizi yakın zamanda açıyoruz" dedi.

Aksaray Belediyesi tarafından Zafer Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Zafer Millet Bahçesi’nin açılışına sayılı günler kaldı. Açılıştan önce incelemeler yapan Başkan Dinçer, daha yeşil bir Aksaray için bu projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Yeşil Aksaray'ın yeniden Aksaray'ın ismi olarak anılması için çabaladıklarını, bu yönde ağaçlandırma seferberliği başlattıklarını söyleyen Dinçer, şehrin 3 lokasyonunda Millet Bahçeleri projesini hayata geçirdiklerini vurguladı.

Geçtiğimiz sene yapılan Fatih Millet Bahçesi'nin açılışını yaparak şehrin kullanımına açan Başkan Dinçer, Kalanlar Millet Bahçesi'nin ardından şimdi de Zafer Millet Bahçesi için çalışmaların tamamlandığını söyledi.

 

"Her Detaya Yer Verdik"

10 bin 300 metrekare alana inşa edilen Millet Bahçesi'nin artık hazır olduğunu ifade eden Dinçer, "Millet Bahçeleri genellikle şehirlerde halkın dinlenmesi, spor yapması, doğayla iç içe olması ve sosyal etkileşimde bulunması için oluşturulan geniş açık alanlardır. Bu tür parklar genellikle çeşitli aktivitelere ve dinlenmeye uygun alanlar sunar. Zafer Millet Bahçemizle birlikte şehrimize yeni bir sosyal alan daha oluşturuyoruz. Vatandaşlarımıza doğayla iç içe olma fırsatı sunan Millet Bahçemizde oyun alanlarından dinlenme alanına kadar her detaya yer verdik" dedi.

 

"Ziyaretçilere Ferah Bir Ortam Sunmuş Olacağız"

Önümüzdeki günlerde açılışın yapılacağını da duyuran Dinçer, "Zafer Millet Bahçemizde geniş yeşil alanlarının yanında yürüyüş yolu, bisiklet yolu, oyun alanları, kamelyaları, spor alanları olacak. Yakın zamanda hizmete açacağımız millet bahçemizde rengarenk çiçekler ve bitki görselleri ile ziyaretçilere ferah bir ortam sunmuş olacağız" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kiracı ve Ev Sahipleri Dikkat! 15 Gün İçinde YapmalısınıÖnceki Haber

Kiracı ve Ev Sahipleri Dikkat! 15 Gün İç...

Asayiş Ekipleri 7 Günde Tozu Dumana Kattı: 18 TutuklamaSonraki Haber

Asayiş Ekipleri 7 Günde Tozu Dumana Katt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar