Dinçer: “Şehrimize Kalıcı Ve Kaliteli Hizmetler Kazandırmak İçin Çalışıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer: “Şehrimize Kalıcı Ve Kaliteli Hizmetler Kazandırmak İçin Çalışıyoruz”
Aksaray Belediyesi, Toptancılar Sitesi kavşağı ile 50 metrelik bulvarında kesiştiği noktada yeni trafik düzenlemesi sonrası sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

 Toptancılar Sitesi kavşağı ve 50 metrelik bulvar yolunda geçtiğimiz günlerde Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda Fen İşleri ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından kapsamlı çalışmalar devam ediyor. 

Toptancılar Sitesi, üniversite, Galericiler Sitesi ve 50 Metrelik Bulvar yolunda trafik akışı daha düzenli hale gelmesi için başlatılan çalışmalarla yol genişletme, orta refüj ve kavşak düzenleme, altyapı eksikliklerinin giderilmesi ve akıllı sinyalizasyon sistemlerinin kurulumu gibi çalışmalar gerçekleştirildi. Şehre kalıcı eserler bırakmak için köklü çalışmalara imza atan Aksaray Belediyesi ekipleri, yolun sıcak asfaltla kaplamaya uygun hale gelmesinin ardından sıcak asfalt serim çalışmalarına start verdi. 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in de yerinde incelediği çalışmalarda Toptancılar sitesi kavşağı ve 50 metrelik bulvar yolunda 10 bin metrekarelik alanın sıcak asfaltla kaplanıyor.

“Şehrimize Kalıcı ve Kaliteli Hizmetler Kazandırmak İçin Çalışıyoruz” 

Toptancılar Sitesi kavşağında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Dinçer, “50 Metrelik bulvar yolu bağlantımız ile birlikte bu kavşağımızda günün her saati araç yoğunluğu yaşanıyordu. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunluk artıyor. Çünkü bu nokta çarşı merkezi ile bağlantılı olarak toptancılar sitesi, üniversite, galericiler sitesi ve 50 metrelik bulvar yolumuzun kesişme noktasında bulunuyor. Burada yaptığımız altyapı, yol düzenleme, kavşak düzenleme ve akıllı sinyalizasyon çalışmaları ile trafik yoğunluğunu azaltmayı planladık.

Bugün de sıcak asfalt serimini gerçekleştiriyoruz. Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi kalıcı ve kaliteli hizmet verebilmek adına bölgede kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdik. İnşallah çalışmaların tamamlanmasının ardından trafiğe açacağız. Bölgenin trafik yoğunluğunu bu çalışmanın ardından kalıcı çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaşlı Ve Aktürk Ailesinin Mutlu Gününe, MHP Genel Merkezi Çıkarma YaptıÖnceki Haber

Kaşlı Ve Aktürk Ailesinin Mutlu Gününe,...

Başkan Aktürk’ün Oğlu Murat Can Aktürk, Gözyaşlarıyla Uğurlandı Sonraki Haber

Başkan Aktürk’ün Oğlu Murat Can Aktürk,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar