Devam Eden Projeleri Yerinde İncelediler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Devam Eden Projeleri Yerinde İncelediler
Ak Partili Kurmaylar Hizmeti Yerinde İnceledi

 AK Parti kurmayları, Aksaray’da projesi devam eden semt polikliniği, 400 Yataklı Devlet Hastanesi ve Aksaray Belediyesi EFOR Kavşağı Alt Geçidi Şantiyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi ve projelerde gelinen nokta hakkında bilgiler aldı.

Aksaray’da ikincisi açılacak olan ve hayırsever Muzaffer Çakır tarafından yaptırılan Fatih Mahallesi’ndeki semt polikliniği binasını AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Sağlık Müdürü Cengiz Kılıçaslan inceledi. Burada AK Partili kurmaylara bilgi veren İl Sağlık Müdürü Kılıçaslan, “Aksaray’da ikincisi olacak olan semt polikliniği binasında acil hizmeti verilebilmesi için görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerimiz olumlu sonuçlanırsa burada acil hizmeti de verilecek. Binamızın büyük kısmı tamamlandı. Kısa sürede açarak vatandaşımızın hizmetine kazandıracağız” dedi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, belediye olarak çevre düzenlemesini en kısa sürede yapacaklarını söyledi.

400 Yataklı Devlet Hastanesinde Sona Gelindi

310 bin metrekare üzerine inşa edilen ve yapımı tüm hızıyla devam eden 400 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatına geçen AK Parti heyeti burada İl Sağlık Müdürü Kılıçaslan ve inşaat firması yetkililerinden bilgi adı. Aralık ayında tamamlanması hedeflenen hastanenin bölgeye hizmet verecek nitelikte bir hastane olacağını söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, 310 bin metrekare üzerine yapılan 400 yataklı ilave  yataklarıyla 500’ü bulacak ve daha sonra 200 yatak ilave daha yapılacak ve toplamda 700 yatak kapasitesine ulaşacak hastanenin her yönüyle bölgeye hizmet vereceğini söyledi. Az laf çok iş üreterek önemli bir başarı hikâyesi yazmaya devam ettiklerini ifade eden İnceöz, “40 metrekare hasta odaları ve diğer imkân ve fiziki koşulları ile Aksaray Devlet Hastanesi sağlık alanında ihtiyacı karşılayacak, bölgesel bir hastane olacak. Hastanemiz inşaatının en kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor. Kadın ve çocuğunda bulunduğu aynı zamanda sezaryenin de yapılabileceği odalar var. Bazı odalar çift kişilik olacak. Halkın sağlık konusunda neye ihtiyacı varsa bu hastanemizde giderilecek” dedi.

Alt Geçit 20 Gün İçinde Trafiğe Açılacak

Aksaray Belediyesi EFOR Kavşağı Alt Geçidi şantiyesini inleyen AK Parti kurmaylarına bilgi veren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bir mani olmazsa burasını 20 gün içerisinde kullanıma açacağız. Buradaki yapıyı dörde bölersek 3 birimi toprağın altında kalacak. Kanalizasyon, su, doğalgaz bunların hepsi deplase edildi yan tarafa. 557 adet fore kazık çakıldı. Zemini güçlendirmek ve yandan gelen su basıncına engel olmak maksadıyla çalışmalar yapıldı. Dolayısıyla bunların hepsi bir yekun tuttu. Çok şükür şu  anda tamamlanmak üzere. Yakında da 72 kirişimiz var. Üst başlık girişleri de geldiği andan itibaren, haftaya pazartesinden itibaren asfaltını atacağız.

20 gün içerisinde inşallah burayı trafiğe açmış olacağız” dedi. Belediye Başkanı Yazgı’yı yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik eden Milletvekili İnceöz, “Burada yapılan yatırımın büyük çoğunluğu toprağın altında kalacak. Torağın altına yapılan her yatırım Belediye Başkanları için bir risktir. Belediye başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Çünkü zor bir çalışma. Zemin sulu, toprak yumuşak böyle bir yerde çalışma yapmak cesaret ister” diye konuştu. Haber: Ziya Koçak

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1. Uluslararası Ihlara Vadisi Yunus Emre Şiir Şöleni YapıldıÖnceki Haber

1. Uluslararası Ihlara Vadisi Yunus Emre...

Cezaevi Firarisi YakalandıSonraki Haber

Cezaevi Firarisi Yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar