"Değişimi 1 Nisan’da Tüm Türkiye’de Başlatacağız!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Değişimi 1 Nisan’da Tüm Türkiye’de Başlatacağız!"
31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcı Ali Demir, Aksaray’a geldi. İYİ Parti İl binasında parti teşkilatıyla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, "Değişimi 1 Nisan'da tüm Türkiye'de başlatacağız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, İYİ Parti Aksaray İl binasında parti teşkilatıyla buluştu. Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Demir; Türkiye'de seçimlere iddialı şekilde hazırlandıklarını, tüm şehirlerde iyi belediyecilik vizyonuyla, huzurlu şehirler inşa edeceklerini vurguladı.

 

"İYİ Parti, Siyasetin Unutulan Ruhunu Canlandırmak İçin Liyakatli Adaylarıyla Seçime Hazırlanmaktadır"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, Türkiye'nin uzun zamandır rekabetten değil kutuplaşmadan beslenen kısır bir siyaset anlayışına mahkum edildiğini ifade ederek, "Bu anlayış yüzünden sandık, oy sayımından ibaret gibi görülmekte, seçmen de her halükarda kendilerine oy vermek zorunda olan, iradelerine ipotek konulduğu düşünülen kitle olarak algılanmaktadır. Halbuki siyaset, bundan çok daha fazlasıdır. Siyaset milletin derdine çare bulma, halkın refahını artırma, vatandaşa doğrudan dokunma sanatıdır. Bu maksatla kurulmuş olan İYİ Parti, siyasetin unutulan ruhunu yeniden canlandırmak, milletimiz için hakkıyla rekabetin nasıl yapıldığını Türkiye’ye göstermek için liyakatli ve ehliyetli adaylarıyla seçime hazırlanmaktadır. Bugün burada il başkanımızla birlikte Tuğrul Karacaer Başkanımız açıklanmıştır. Bir ilçemizle 5 belde adayımız da ilan edinmiş bulunmaktadır. Diğer liyakatli, ehliyetli adaylarımızın açıklanmasıyla ilgili çalışmalara devam edilmektedir" açıklamasını yaptı.

 

"Yerel Seçimlere Tüm Türkiye'de İddialı Şekilde Giriyoruz"

İYİ Parti olarak memleket için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini ve edeceklerini söyleyen Demir, "İYİ belediyecilik vizyonumuzla milletimizi beton yığınlarına mahkûm eden, fırsatçı yönetim anlayışına son vermek, şehirlerimizi insan ve çevre odaklı bütüncül bir imar anlayışıyla yeniden planlamak amacıyla değerli belediye başkan adaylarımız ile yerel seçimlere Aksaray başta olmak üzere tüm Türkiye’de iddialı bir şekilde giriyoruz" sözlerini kullandı.

 

"Değişimi 1 Nisan’da Tüm Türkiye’de Başlatacağız"

"Vatandaşımızın teveccühü ve Allah’ın izniyle yetkiyi devraldığımızda sürdürülebilir stratejimizi hayata geçireceğiz" diyen Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, "Şehirlerimizin imar, arazi, konut, ulaşım gibi yasal meselelerini doğal, sosyal, tarih ve kültürel çevresiyle birlikte ele alacağız. Yeşil alanların korunmasını ve genişletilmesini sağlayacak, her şeyden önce kentsel dönüşüm anlayışını değiştireceğiz. Doğal afet riskinin yüksek olduğu illerimizde; yıkım ve kayıpları en aza indirecek, kentsel dönüşüm ve imar adımlarını rantı değil, kamu yararını gözeten, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla hemşehrilerimizle el ele atacağız. Tüm bunları yaparken de şehirlerimizin kimliklerini, dokularını, estetik yapılarını mutlaka koruyacağız. Tarih ve kültür mirasımıza mutlaka sahip çıkacağız. İYİ Parti olarak 31 Mart 2024 ve sonrası seçimlerde milletimizden yönetme yetkisini devraldığımızda, tüm şehirlerimizde İYİ belediyecilik vizyonumuzla, milletimizi hak ettiği gibi yaşatan, huzurlu şehirler inşa edeceğiz. Merkezine, milletimizi alan ve kazananın sadece milletimizin olduğu hakiki bir değişimi Allah’ın izniyle 1 Nisan’da tüm Türkiye’de başlatacağız" dedi.

 

"Siyasetin Merkezine Milletimizi Almak İçin Özgüvenle Yerel Seçimlere Giriyoruz"

Yerel seçimlerde vatandaşların yalnızca belediye başkanları konusunda tercih yapmayacağının altını çizen Demir, "Belediye başkanlığının yanı sıra İYİ Parti’nin dimdik duruşu ile birlikte; milli güvenliğimize tehdit oluşturan düzensiz göçmenler ile geçici koruma kapsamındaki Suriyeliler, beyin göçü, gıda başta olmak üzere yüksek enflasyon, emekli ve çalışanların yetersiz alım gücü, önlenemeyen kur artışı, yüksek akaryakıt fiyatları, kira, yüksek konut fiyatlarıyla yetersiz yurt sayısından kaynaklı barınma sorunu, işsizlik oranı, sosyal yardıma muhtaç kişi sayısı, açlık ve yoksulluk sınırı, karşılıksız çek ile icra dosyası sayısı, geçim sıkıntılarından kaynaklı mutsuz vatandaş sayısı, çiftçilerin yeterince desteklenmemesi, tarım arazilerinin plansız bir şekilde imara, sanayiye ve turizm açılması, orman ve zeytin alanlarının küçültülmesi, deprem riskine karşı dirençli yerleşim alanlarının oluşturulamaması, Avrupa İnsan Hakları ve Anayasa Mahkemesi başta olmak üzere mahkeme kararlarının uygulanmaması gibi toplumun gerçek sorunlarına İYİ Parti tarafından çare bulunması ve halkın refaha yönelik projelerin hayata geçirilmesi de yerel seçimlerle birlikte oylanacaktır. Türk devletini hak ettiği güce kavuşturmak, Türk milletine dayatılan tüm prangaları kırıp atmak, siyasetin merkezine milletimizi almak için hür ve müstakil olarak kıymetli adaylarımızla özgüvenle yerel seçimlere giriyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantıya İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, GİK Üyesi Fatih Koca, İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Teşkilat Koordinatörü Ruşen Şık ve teşkilat mensupları da katılım gösterdi Haber: Kemal Onur Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP, Aksaray'da 9 Belde Belediye Başkan Adayını AçıkladıÖnceki Haber

MHP, Aksaray'da 9 Belde Belediye Başkan...

Dairede Çıkan Yangın Tüm Apartmanı Sokağa Döktü!Sonraki Haber

Dairede Çıkan Yangın Tüm Apartmanı Sokağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar