Damadını Korkutmak İsterken Kızını Öldüren Babanın İfadesi Ortaya Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Damadını Korkutmak İsterken Kızını Öldüren Babanın İfadesi Ortaya Çıktı
Damadıyla yaşadığı tartışma sonucu yanlışlıkla kızını vuran Mehmet A.’ya, olay yerinde keşif gezisi yaptırıldı.

 18 Eylül Çarşamba günü Aksaray merkeze bağlı Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda öfkeli damat Recep O., boşanma arefesindeki karısı ile konuşmak için Fatih Mahallesi'ndeki evlerinin önüne gelmiş ve orada kayınpederi Mehmet A. ile karşılaşmış, yaşanılan tartışma kavgaya dönüşmüştü.

Daha sonra Mehmet A., Recep O.’ya ateş etmiş, çıkan karşılıklı çatışmada kurşun Mehmet A.’nın kızı Fadimana Ok’un vücuduna denk gelmiş ve genç kadın hayatını kaybetmişti. Damat Recep O. ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınarak tedavi görüyordu.

Olayın ardından kayıplara karışan Mehmet Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünün sıkı takibi sonucu Kurtuluş Mahallesi'nde arkadaşının evinin çatı katında yakalandı. Emniyet Müdürlüğünde alınan ifade sonrasında Mehmet A., olay yerine getirilerek Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının nezaretinde olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.

“Bana, Çocuklarıma, Kızıma Ağza Alınmayacak Sözler Söyledi”

Gözyaşları içinde olayı anlatan kayınpeder Mehmet A., olay akşamı damadı ile karşılaştığını, bu esnada damadının kendisine sopa çekerek ağza alınmayacak küfürler savurduğunu, tehdit ettiğini söyledi. Kendisinin damadını öldürmek gibi bir düşüncesinin olmadığını da söyleyen Mehmet A., “Eğer onu öldürmek isteseydim ilk karşılaştığımız anda savunmasız bir halde arabasının içindeydi o zaman sıkardım. Kendisi arabadan inip bana, çocuklarıma, kızıma ağza alınmayacak sinkaflı sözler söyledi. Git oğlum’ dedim, kurban olduğum yalvardım ya yalvardım gitmedi. Senin çoluğunu çocuğuna .... diye küfür etti. ‘Seni de öldüreceğim’ dedi bana. Ben aşağıya indim daha sonra uzaklaşsın diye arabasına kurşun sıktım. Bu arada aramızda bir arbede çıktı, o sopayla bana saldırdı. Ben de üzerimdeki silahı çektim korkutmak amacıyla, ateş ettiğim esnada kızım Fadimana araya girdi” dedi.

“Niyetim Öldürmek Değildi, Öyle Olsa Rahat Bir Şekilde Öldürebilirdim”

Konuşmasının devamında Mehmet A., “Yaralandığını görünce kızımın başına oturdum, kızımı kanlar içerisinde gördüm. ‘Kalk kızım ne oluyor kurban olayım’ dedim. O esnada yine damadı kovalamak için ateş ettim ama niyetim öldürmek değildi. Eğer öyle bir niyetim olsaydı onu çok rahat bir şekilde öldürebilirdim” ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dengesini Kaybedince Kâbusu YaşadıÖnceki Haber

Dengesini Kaybedince Kâbusu Yaşadı

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar