“Bize Ermeni Soykırımını Yapıştırmak İsteyenler, Soykırımcıların Ta Kendisidir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Bize Ermeni Soykırımını Yapıştırmak İsteyenler, Soykırımcıların Ta Kendisidir”
AK Parti Gençlik Kolları, Srebrenitsa Katliamı’nın 29. Yıldönümü münasebetiyle 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda fotoğraf sergisi açtı. 

 

AK Parti Gençlik Kolları, Srebrenitsa Katliamı’nın 29. yıldönümü sebebiyle 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda fotoğraf sergisi etkinliği gerçekleştirdi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Türk milletine Ermeni Soykırımı suçlaması yapıldığını, bu suçlamayı yapanların asıl soykırımcı olduğunu ifade etti. 

“Bize Bu Soykırımı Yapıştırmak İsteyenler, Soykırımcıların Ta Kendisidir”

Başkan Öztürk, “Srebrenitsa katliamının 29. yıldönümünde meydanlardayız. Türk milletinin olarak tarih boyunca birçok katliam ve soykırıma maruz kaldığını ifade ederek, Türk milletine sözde Ermeni Soykırımı suçlaması yapılmaktadır. Bize bu soykırımı yapıştırmak isteyenler, soykırımcıların ta kendisidir. Türk milletinin olarak tarih boyunca birçok katliam ve soykırıma maruz kamıştır. 18. ve 19. yüzyıldan itibaren çekildiğimiz bütün coğrafyalarda katliam ve soykırıma maruz kalmış bir milletiz. Mora Yarımadası Müslüman Türk kimliğinden bir soykırım ile arındırıldı. Etnik temizlik yapıldı. Balkanlar, bizim için çok acı katliam anılarıyla doludur” dedi. 

“İçimizde Yerli İşbirlikçileri Vardır”

Yeryüzünde sadece Yahudilere karşı işlenen soykırımların kayda geçtiğini ve tepki çektiğini söyleyen Öztürk, “20. yüzyılların hemen sonlarında, 1992’de Hocalı’da Azerbaycan Karabağ topraklarında yapılan Ermeni soykırımı ne yazık ki dünyanın gözü önünde gerçekleşti ve dünya sessiz kaldı. Srebrenitsa’da yapılan katliam gibi binlerce Müslüman, Boşnak katledilmiştir. Üstelik Birleşmiş Milletler Hollandalı askerlerin gözü önünde gerçekleşti. Amaç etnik temizlikti, Bosna’da Müslüman Boşnak bırakmamaktı. Şimdi etnik temizlik yaptıkları bölgede hak ve egemenlik iddia ediyor Sırplar. Ama ne yazık ki bu necip millet, Balkanlardan Kafkaslara her yerde savaş sonu katliamlar yaşamışken bize yapıştırılan sözde Ermeni Soykırımı ile uğraşmak zorunda bırakılıyoruz. Ama içimizde yerli işbirlikçileri vardır. Anayasa profesörleri vardır. Siyasetçiler vardır. Her yıl Ermeni Soykırımı nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti’nin özür dilemesi gerektiğini savunan Ermeni lobisini yapan hainler vardır. Bugün Srebrenitsa katliamının yıl dönümünde bunlardan bir kelime duyamazsınız ve duyamayacaksınız” açıklamasında bulundu. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Selime Belediye Başkanı Yayatan’ın Acı KaybıÖnceki Haber

Selime Belediye Başkanı Yayatan’ın Acı K...

AFAD Büyük Tehlikeye Karşı Uyardı: “Ölüme Yüzmeyin”Sonraki Haber

AFAD Büyük Tehlikeye Karşı Uyardı: “Ölüm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar