Beşiktaş Tecrübesi İle Kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş Tecrübesi İle Kazandı
<p>Bu sezon Aksaray&rsquo;ımızı Kadınlar Voleybol 1. Ligi&#39;nde temsil edecek olan Kuzeyboru Voleybol Takımı&rsquo;mız Pazar g&uuml;n&uuml; saat 14.00&#39;te Vestel Ven&uuml;s Sultanlar Ligi&#39;nin k&ouml;kl&uuml; takımlarından Beşiktaş ile sezon a&ccedil;ılış karşılaşmasını yaptı.</p>

Setler: 29-29, 25-20, 23-25, 22-25 ve 12-15


Aksaray Kuzeyboru taraftarıAksaray Spor Salonunu tıklım tıklım doldurdu. Karşılaşmaya ilgi oldukça fazlaydı. Karşılaşmadan önce Kuzeyboru’nun maskotu Malki, taraftarların ve sporseverlerin büyük ilgisini çekti.

 

Karşılaşmayı İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ve İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş ile çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşmaya Kuzeyboru Voleybol Takımı oldukça iyi başladı. İlk set oldukça çekişmeli geçti ve tam 36 dakika sürdü. Bu sette Kuzeyboru takımımız Beşiktaş karşısında seti 29- 27 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette de oldukça etkili olan Kuzeyboru takımımız, Beşiktaş Kadın Voleybol takımı karşısında 32 dakika süren karşılaşmada seti 25-20 kazanarak 2-0 öne geçti.

 

Noktayı Beşiktaş Koydu

 

Bu saatten sonra oyuna ağırlığını koyan Beşiktaş Voleybol Takımı 3. seti 25-20 ve 4. seti 25-22 kazandıktan sonra skor 2- 2'ye geldi. Son sette Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı “Ben ne dersem o” dercesine karşılaşmadan 12/15 son seti de kazanarak skoru 3-2 yaptı ve Kuzeyboru takımını 3-2 mağlup etti.

 

Maçtan sonra dostluk gösterileri yer aldı. Kuzeyboru Voleybol Takımı Beşiktaş ile yaptığı hazırlık ve sezon açılış karşılaşmasında ortaya koyduğu etkili oyun ve güzel mücadele ile de taraftarların sevgisini kazandı.

 

Yatırım İlgili Arttırıyor

 

1. Lig'de bu sezon şehrimizi temsil edecek olan ve hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyen, Antrenörlüğünü Tuncay Öcal’ın yaptığı Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı’mızda Diana Boskoviç, Matea Ikıc, Duygu Üçdağ, Gizem Saka, Elif Kavrar ve Merve Çepni isimli sporcular da oynadığı güzel voleybol ile taraftarların dikkatini çekti.

Aksaray'da salon sporlarına Kuzeyboru Spor’un yaptığı yatırımlar, Takımın Başkanı Bülent Kahraman ve arkadaşları ile birlikte Aksaray'da gerek voleybola gerek de salon sporlarına olan ilginin de artmasına neden oluyor.

Karşılaşmayı Kuzeyboru Takımının Antrenörü Tuncay Öcal'ın babası Aksaray Gençlik ve Spor Hizmetleri İl eski Müdürü Mehmet Nuri Öcal da izledi. Haber: M. Erhan Bölükbaş


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eşmakaya Sultanhanıspor’un Tadı Yok Önceki Haber

Eşmakaya Sultanhanıspor’un Tadı Yok 

2. Hüseyin Altınsoy Dönemi Mi Başlıyor?Sonraki Haber

2. Hüseyin Altınsoy Dönemi Mi Başlıyor?...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar