Beraberlik Yolunda Emin Adımlarla

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beraberlik Yolunda Emin Adımlarla
TFF 2. lig kırmızı grup 3. hafta karşılaşmasında Derince Belediyespor evinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. İlk yarıda siyah beyazlı ekibin, ikinci yarıda ise Derince Belediyespor'un baskısıyla geçen müsabakada eşitlik bozulmadı.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Derince Belediyespor ile ligin 3. haftasında karşı karşıya geldi. İki ekip de 2. lige bu sezon yükselirken, sezonda kalmayı ve ligde başarı elde etmeyi hedefliyor. Önder Karaveli yönetimindeki siyah beyazlı ekibin ilk 11'i Emre Satılmış, Uğur Aygören, Oğuzhan Açıl, Emrah Taysi, Osman Bayrak, Efe Niyazi Kurtulmuş, Abdussamed Karnuçu, Doğan Ateş, Fatih Somuncu, Ali Kuçik, Alpay Aldemir'den oluştu.

 

İlk Dakikalarda Derince Belediyespor Baskısıyla Oyun Başladı

Derince Doğal Çim Stadyumu'nda saat 16.30'da başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi takım baskılı bir oyun anlayışı sergilemeye başladı. Hazırlık pasları yaparak kendi sahasından çıkmayı hedefleyen Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 3. dakikada topu kaptırarak sahasında ilk tehlikeyi atlattı. 

 

Aksaray Belediyespor Rakip Defansta Etkili Olmaya Başladı

Dakika 7'yi gösterirken Aksarayspor, sol kanattan Fatih Somuncu'nun pasıyla rakip kalede etkili olmayı başardı. Ali Kuçik ceza sahasında topla buluşurken, çektiği şut sol direği yalayıp dışarı çıktı. Uzun toplarla Derince Belediyespor'a hücum alanı bırakmamaya çalışan siyah beyazlı ekip, rakip takım defansını ciddi şekilde zorladı. 

Karşılaşmanın 14. dakikasında siyah beyazlı ekip, rakip kalede baskı kurma şansı elde ederken, orta sahadan açılan ortayla defans arkasında topu ayağında bulun Alpay Aldemir, pozisyonu değerlendiremezken top rakip kalecide kaldı. 

Dakika 18'i gösterirken köşe vuruşuyla topu ayağında bulan Osman Bayrak, çektiği şutla topu dışarı atarken, siyah beyazlı ekip gol pozisyonunu değerlendiremedi. Temsilcimiz hızlı paslarla rakip kalede etkili olmaya çalışırken, Derince Belediyespor ise defans arkasına sarkmaya çalışarak rakip kalede tehlike yaratmayı hedefliyor. 

25. dakikada etkili bir şekilde rakip kaleyi yoklayan temsilcimiz, Uğur Aygören'in ceza sahasında vurduğu şutla gol pozisyonu aradı ancak çekilen şut kalecide kaldı. 

Maçın 31. dakikasında Derince Belediyespor, maçın başından bu yana rakip kalede en tehlikeli pozisyonu yarattı ancak gole çeviremedi. Okan ile sol kanattan ceza sahasına giren ev sahibi ekip, Tuğkan'ın şutuyla golü bulamadı ve top dışarı çıktı. 

 

Golün Eşiğinden Dönüldü

34. dakikada sağ kanattan yüklenen Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Ali Kuçik'in ceza sahasına verdiği pasla yine tehlikeli bir pozisyon yarattı. Topla buluşan Alpay, kaleye şut çekerken top kaleciden sekerken, seken top Doğan'a geldi fakat şutu defans kale çizgisinden çıkarıldı. 

42. dakikada sağ kanattan Uğur'un açtığı ortayı, Derince Belediyespor savunma hattı uzaklaştırarak, tehlikeli gol pozisyonunu önledi. Dakika 44'te yaptığı faul üzerine Derince Belediyespor oyuncusu Tuğkan Kamışoğlu, sarı kart gördü.

45 dakikalık normal süreye kayıp zaman olarak 2 dakika ekleme yapıldı. İki ekip de ilk yarıda gol şansı elde edemezken, soyunma odasına eşitlikle dönüldü.

 

İkinci Yarıda Derince Belediyespor Baskılı Oynadı

İkinci yarıya kazanmak için çıkan iki takım da düdüğün çalmasıyla birlikte oyuna başladı. Karşılıklı pozisyonlara girerek birbirini tartan Motolux Aksaray Belediyespor ve Derince Belediyespor, kontra ataklarla gol pozisyonu bulmaya çalıştı. 

Dakika 57'yi gösterirken sol kanattan Okan Baydemir ile gelen Derince Belediyespor, ceza sahası dışından çektiği şutla tehlikeli bir gol pozisyonu buldu ancak pozisyonu skora yansıtamadı. İkinci yarıya daha istekli çıkan Derince Belediyespor, 3 forvetle Motolux 68 Aksaray Belediyespor yarı sahasında etkili olmak için baskın bir oyun anlayışı izledi. 

Maçın 61. dakikasında Önder Karaveli, Alpay Aldemir'i oyundan alırken yerine sahaya Yasin Abdioğlu'nu sürdü. Motolux 68 Aksaray Belediyespor alanına giren rakip takım, Okan'ın şutuyla bir tehlikeli pozisyon daha yaratsa da gol gelmedi. 65. dakikada Derince Belediyesporlu oyuncu Alpay Çelebi sarı kart gördü. Akabinde 67. dakikada Aksaraysporlu Emrah Taysi sarı kart yedi. 

68. dakikada Derince Belediyespor tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kazanırken, Erdi Şehit'in kullandığı frikik kalecide kaldı. 72. dakikada Doğan Ateş'in yerine oyuna Serkan Gürses dahil oldu. 

 

Ali Kuçik Denedi Ama Olmadı

Maçın 79. dakikasında Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Ali Kuçik ile sol kanattan ceza sahasına girerek kaleye şut çekti ancak kaleci topu kornere çeldi. 

İkinci yarı çok baskılı oynayan Derince Belediyespor, Motolux 68 Aksaray Belediyespor'u neredeyse kendi yarı sahasında etkili bir pozisyona çıkarmadı. 84. dakikada Cihan Aydın oyuna dahil olurken Efe Niyazi Kurtulmuş oyundan çıktı. 

 

Aksaray Belediyespor Deplasmandan 1 Puanla Dönüyor

85. dakikada Derince Belediyespor, kullandığı frikikten faydalanamazken top kalecide kaldı. Motolux 68 Aksaray Belediyespor teknik kadrosuna sarı kart geldi. Maçın 90 dakikalık normal oyun süresi tamamlanırken, kayıp zaman olarak karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre eklendi. 

90. dakikada Motolux 68 Aksaray Belediyesporlu Osman Bayrak, rakip kaleye etkili bir şut çekerken, kaleci kritik bir şut çıkararak golü engelledi. Motolux 68 Aksaray Belediyespor 90+7 de frikik kullandı, Osman'ın yaptığı orta, kalecide kalırken maç golsüz tamamlandı. İki takım da 90+7 dakikalık oyun süresinde bir sonuç alamazken 1 puana razı oldu. Haber : Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sessiz İlk YarıÖnceki Haber

Sessiz İlk Yarı

Trafik Magandaları Düğünü Bahane Edip Plaka KapatıyorSonraki Haber

Trafik Magandaları Düğünü Bahane Edip Pl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar