Belediye Başkanı Zavlak: “Malzeme Sizden İşçilik Bizden, Bu Yolları Yapalım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanı Zavlak: “Malzeme Sizden İşçilik Bizden, Bu Yolları Yapalım”
Aksaray İl Genel Meclisi, Ağustos ayı son toplantısını yaptı. Toplantıda Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, yapılması gereken yollar için “Malzeme sizden işçilik bizden, bu yolları yapalım” çağrısında bulundu.

 Aksaray İl Genel Meclisi'nin Ağustos ayı son toplantısı İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Latif Ağır başkanlığında gerçekleştirildi. Aksaray’da turizm bölgelerinin yolları gündeme alınarak turizm potansiyeli yüksek Güzelyurt, Selime, Ihlara başta olmak üzere Eskil ilçesi içerisinde bulunan turizm noktalarının yol tadilat ve bakımları görüşüldü.

İl Genel Meclisi'nin Ağustos ayındaki son toplantısına Eskil İlçe Belediye Başkanı Mustafa Zavlak damgasını vurdu. AK Partili Eskil İlçe Belediye Başkanı Zavlak ve beraberindeki belediye meclis üyeleri, İGM’de konuşma yaparak, onarılmayı bekleyen yolların bir an önce yapılması için çağrıda bulundu.

“Malzeme Sizden, İşçilik Bizden”

Turizm potansiyeli yüksek olan Tuz Gölü başta olmak üzere Ulu Camii yollarının yapımı için de İl Özel İdaresi ve İGM’den yardım istediğini söyleyen Başkan Zavlak, “Eskil Belediyesi olarak bizim gerekli ekipmanlarımız var. Sizler bize malzeme yardımında bulunun, biz bu yolları yaparız. Türkiye'nin incisi Tuz Gölü ve Ulu Camii, turizm potansiyeli yüksek noktalarımız.

Eskil'de iki tane noktamız var. Ben istiyorum ki belediye sınırları içerisinde ya da İl Özel İdare sınırları içerisinde yollar ayrılmasın. Ben kendi imkânlarımla turizm yollarını bu sene hızlı bir şekilde gündeme alıp bu yolların bakım tadilat ve yapımını hızlı bir şekilde yaparım.

Bu konuda sadece İGM'den talebim İl Özel İdaresi ile birlikte bize malzeme desteği sağlayın, işçilik bizden malzeme sizden. Eskil ilçesi ve bölgesindeki yol sorununu hep birlikte çözelim istiyorum” açıklamasında bulundu.

Yapılacak Yolların Hızlı Şekilde Bitmesi İçin Karar Alındı

Toplantıda İl Özel İdaresi müdürleri, yapılan çalışmalar hakkında Meclis’i bilgilendirdi. Yolların büyük bir kısmının 2023-2024 sezonu içerisinde onarılıp tadilatının yapıldığı belirtilirken, kalan kısımların da ivedi şekilde tamamlanacağı belirtildi.

Meclis’te Aşure Dağıtıldı

Açıklamaların ardından AK Parti önceki dönem Kadın Kolları Başkanı olan Aksaray’ın mevcut tek kadın meclis üyesi unvanını elinde bulunduran AK Parti İGM Üyesi Ferhan Polat, Muharrem Ayı dolayısıyla Meclis’te aşure dağıttı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Belediyesi 1350 Çiftin Nikâhını KıydıÖnceki Haber

Aksaray Belediyesi 1350 Çiftin Nikâhını...

Sabit Gelirli Aldığı Krediyi Ödeyemiyor! Borçlar Alarm VeriyorSonraki Haber

Sabit Gelirli Aldığı Krediyi Ödeyemiyor!...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar