Belediye Başkanı Koyuncu: Görüntüler Bizim Dönemimize Ait Değil, Bu Tür Olaylara Göz Yummamız Da Mümkün Değil 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanı Koyuncu: Görüntüler Bizim Dönemimize Ait Değil, Bu Tür Olaylara Göz Yummamız Da Mümkün Değil 
Ortaköy’de belediye ekiplerinin köpekleri iğneyle öldürdüğü ve yavru köpekleri de çöpe attığı yönünde iddialar üzerine Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, “Görüntüler bizim dönemimize ait değil, bu tür olaylara göz yummamız da mümkün değil” dedi. 

 Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, belediye ekiplerinin yavru köpekleri çöpe attığı ve iğne ile köpekleri öldürdüğü iddiaları ve yayınlanan görüntüler üzerine Anadolu Ekspres Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

“Görüntüleri Üzülerek İzledik, Bizim Dönemimize Ait Olmadığını Söylemek İstiyoruz” 

Haber merkezimize ulaşan Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, kendisinin 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmesiyle birlikte Ortaköy'ün gelişmesi ve güzelleşmesi için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirterek, “Görüntüleri biz de üzülerek izledik. Birçok vatandaşımız bu konuda bizleri arayarak sorumluların bulunması ve gerekli işlemlerin yapılması konusunda bizlere uyarıda bulundu. 31 Mart yerel seçimlerin hemen ardından yoğun bir çalışma ile Ortaköy'ün bütün sorunlarını tespit ederek ortak akıl ile çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Bu üzücü görüntüleri asla tasvip etmiyoruz ve bizim dönemimize ait olmadığını da kamuoyuna söylemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bu Tür Görüntülere Asla Yer Vermeyeceğiz” 

Bu konuda çok hassas olduğunu da ifade eden Başkan Koyuncu, “Ortaköy ilçesi hayvan barınağının bir an evvel düzenlenmesi konusunda çalışmalarımızı başlattık. Ayrıca buna benzer görüntülerin yaşanmaması için belediyemiz personeli ve bizler çok hassas bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ortaköy ilçemizde 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni bir dönem başlattık. Bu tür olaylara göz yummamız mümkün değil. Ortaköy halkının üzüleceği, bizim de tasvip etmediğimiz bu tür görüntülere asla yer vermeyeceğiz” açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Park Ettiği Aracının Son Halini Görünce Şok OlduÖnceki Haber

Park Ettiği Aracının Son Halini Görünce...

Aksaray’da 300 Bisikletçi, Şampiyonluk İçin Pedal ÇevirecekSonraki Haber

Aksaray’da 300 Bisikletçi, Şampiyonluk İ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar