"Bayramlar Millete Has Güzelliklerin Zirveye Ulaştığı Eşsiz Fırsatlardır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Bayramlar Millete Has Güzelliklerin Zirveye Ulaştığı Eşsiz Fırsatlardır”
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Kurban Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınlayarak, “Kurban Bayramı ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek, kimsesizlerin mutluluğuna vesile olmaktır”

 Başkan Aktürk, Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğin, paylaşmanın ve bereketinin, dayanışmayla gelen huzurun insan hayatını çepeçevre sardığı bir bayram olduğunu ifade ederek, kutlama mesajı yayınladı.

“Bayramlar Millete Has Güzelliklerin Zirveye Ulaştığı Eşsiz Fırsatlardır”

Bayramların eşsiz fırsatlar olduğuna işaret eden İl Başkanı Aktürk, “Bayramlar milletimize has güzelliklerin ve bizi biz yapan değerlerimizin zirveye ulaşarak aramızdaki sevgi ve muhabbeti kuvvetlendirmesi bakımından eşsiz fırsatlardır. Yaklaşmak anlamına gelen kurban ibadeti, toplumsal hayatımızda da insanları birbirine yakınlaştıran, değerlerimizin yeniden hatırlanmasına vesile olan özel bir anlama sahiptir. Kurban Bayramı ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek, kimsesizlerin mutluluğuna vesile olmak, yakınlarından uzakta olanların bayram sevincini paylaşmak, aile büyüklerimizle bir araya gelerek onlarla hasret gidermek demektir” dedi.

 “Yollarda Olan Tüm Vatandaşlarımızın Trafik Kurallarına Uymalarını Rica Ediyorum”

Kurban Bayramı’nı geçirmek için memleketlerine giden vatandaşların trafik kurallarına uymasını isteyen Aktürk, “İnancımızın ve kadim medeniyetimizin rehberliğinde bayramımızı ruhuna uygun şekilde idrak edebilmek için yollarda olan tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını özellikle rica ediyorum. Bizler huzur içinde bir bayram geçirelim diye ailesini ve tüm sevdiklerini geride bırakarak canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. İdrak etmeye hazırlandığımız Kurban Bayramı’nın ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin ve milletimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“Biz Kendisinden Razıydık” 

Güzelyurt AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Yalçın’ın elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmenin hüznü içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Aktürk, “Okan Kardeşimiz dava şuuru olan, AK Parti için, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için emeğini esirgemeyen bir kardeşimizdi. O kadar çok seveni vardı ki tüm Güzelyurt halkı, diğer ilçelerimizden gelenler, dönemde görev yaptığı tüm arkadaşları, Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Gençlik Kolları Genel Başkanımız ve tüm teşkilatlarımız ile son yolculuğuna uğurladık. Bir kez daha Okan kardeşimizin ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı Cennet olsun inşallah. Biz kendisinden razıydık, Rabbimde ondan razı olsun. Kardeşimizin vefatı dolayısıyla vekillerimiz ile de yaptığımız istişare sonucu geleneksel bayramlaşma etkinliği yapmamaya karar verdik” sözlerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Tesislerimizde Hizmet Üretmeye Devam Ediyoruz”Önceki Haber

“Tesislerimizde Hizmet Üretmeye Devam Ed...

Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak OldularSonraki Haber

Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar