Bayram Öncesi, Lösev'den Kanserle Mücadele Eden Çocuklar Ve Ailelerine Jest

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayram Öncesi, Lösev'den Kanserle Mücadele Eden Çocuklar Ve Ailelerine Jest
LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı), “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can” diyerek vekâleten kurban bağışlarını kabul ediyor ve yıl boyunca taze et ve et ürünlerini vakfa kayıtlı olan lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklar ile ailelerine ulaştırıyor.

 Kurban Bayramı’na çok az zaman kala, “Mutlu Et” projesi kapsamında et ve et ürünlerini hastalarına ulaştıran LÖSEV, yapılan bayram ve niyet bağışlarıyla çocukların eğitim süreçlerine destek oluyor. 

Bayram Öncesinde 50 Bin TL’lik Yardım Çek Dağıttılar 

Yapılan bağışlarla Vakfa kayıtlı ailelere her ay düzenli olarak nakdi destekler sağlayan LÖSEV, bayram öncesi yüzlerce aileye 50 bin TL yardım çeki iletti. Ankara başta olmak üzere, Adana, Adıyaman, Antalya, Batman, Bursa, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van ve Zonguldak illerinde yüzlerce aileye bayram öncesinde destek gerçekleştirildi.

Niyet Bağışlarınız Hayat Bulsun

20 senedir kurban bağışlarını kabul eden LÖSEV, kurallara uygun olacak şekilde bir din görevlisi huzurunda bağışçı isimlerini okuyarak ve kesimleri kameralarla kayıt altına alarak kesim işlemlerini yürütüyor. Bunun yanında bağışçılar; lösemi ve kansere karşı mücadele veren çocukların tedavisi için “Niyet Bağışı” da yapabiliyor. LÖSEV yetkilileri, “Niyet bağışlarınızla tedavi bekleyen çocuklar ve ailelerin ihtiyaçlarına destek olabilirsiniz” çağrısında bulunarak, yeni bağışçıları bekliyor. 

Hastane Odasında Bayram Ziyaretleri

LÖSEV’in kayıtlı hastalarına destekleri bunlarla sınırlı kalmazken, LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’nde tedavisi devam eden lösemi ve kanser hastası çocuklar ve refakatçi annelerine bayramlıklar hediye edilerek, ziyaretler gerçekleştiriliyor. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği, Büyük Heyecana Sahne OlduÖnceki Haber

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği, Büyük...

Aksarayspor’un Yeni Sezon Grubu Ve Rakipleri Belli OlduSonraki Haber

Aksarayspor’un Yeni Sezon Grubu Ve Rakip...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar