Başsavcı Köse: “Basının Adli Makamlara Çok Büyük Faydaları Olmaktadır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başsavcı Köse: “Basının Adli Makamlara Çok Büyük Faydaları Olmaktadır”
Anadolu Ekspres Gazetesi, ANKA Haber Ajansı ve Sabah Gazetesi muhabirleri olarak, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı iken HSK 2024 kararnamesi ile Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Osman Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 

 Meslek hayatı boyunca birçok başarılara imza atmış deneyimli hukukçu Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, birçok ilde önemli işlere imza atarken, son kararname ile birlikte artık Aksaray’da adaletin tecelli etmesi için çalışmalarına devam edecek.  

Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay; beraberindeki ANKA Haber Ajansı Muhabiri Kemal Onur Atalay, Gazeteci Eylül Vurgun, Sabah Gazetesi Aksaray Muhabiri Kaan Recep Atalay ile Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Osman Köse’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

“Basının Çalışmasını ve İşleyişini Çok Yakından Tanıyorum” 

Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse de bir dönem basın savcısı olarak görev yaptığını belirterek, “Basının çalışmasını ve işleyişini çok yakından tanıyorum. Sizler de bir kamu görevi yürütmektesiniz. Sizler sürekli sahada ve vatandaşlarımızla iç içesiniz. Biz adli çalışanlarına birçok konuda basından çok büyük destekler olmuştur. Bu desteği Aksaray basınından da bekliyoruz” ifadesine yer verdi. 

“Basında Çıkan Birçok Haber, Bizim İçin İhbar Niteliği Taşımaktadır” 

Aksaray'da yıllık ortalama 25 bin adli dosyanın işlem gördüğünü de söyleyen Cumhuriyet Başsavcısı Köse, “Hukuk kuralları ve imkanlarımız çerçevesinde, vatandaşlarımızın işlerini ivedi bir şekilde yürütmek için tüm adli çalışanlarımızla ivedi bir çalışma temposu içerisinde olacağız. Basında çıkan birçok haber, bizim için ihbar niteliği de taşımaktadır. Bu kapsamda basının doğru bilgiler ışığında bizlerin işlerini kolaylaştırması konusunda desteğini önemsiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

“Sayın Başsavcımızın Adalet Mekanizmasının İşleyişine Büyük Katkılar Sağlayacağına İnanıyoruz” 

Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay ziyarette, “Aksaray iline atanan Cumhuriyet Başsavcımıza yeni görevinde hayırlı olsun ve ilimize hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Sayın Cumhuriyet Başsavcımızın, görev yapmış olduğu illerde mesleki başarıları ile isminden söz ettirmiş bir isim olarak ilimize atanması, Aksaray’ımız için önemli bir kazanımdır. Sayın Cumhuriyet Başsavcımızın görev süresi boyunca Aksaray'ımıza adalet mekanizmasının işleyişi konusunda çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Kendisine Aksaray’ımıza hoş geldiniz diyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini yer verdi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şüphe Üzerine Durdurulan Kamyonda Milyonluk KaçakçılıkÖnceki Haber

Şüphe Üzerine Durdurulan Kamyonda Milyon...

TFF 2. Lig’de Futbol Heyecanı 1 Eylül’de BaşlıyorSonraki Haber

TFF 2. Lig’de Futbol Heyecanı 1 Eylül’de...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar