Başkan Yardımcısı Baydar, Belediye Başkan Aday Adayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yardımcısı Baydar, Belediye Başkan Aday Adayı
2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı için Serdar Baydar, AK Parti'den aday adaylığını ilan edecek.

2014-19 yılları arasında Aksaray'da başarılı bir belediye başkan yardımcılığı görevi sürdüren Serdar Baydar, 2019 yerel seçimlerinden sonra Aksaray Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Müdürü olarak atanmıştı. Serdar Baydar, yarın saat 16.00'da AK Parti il binasında resmi müracaat yaparak, belediye başkan aday adaylığını ilan edecek.

2014-19 yılları arasında Aksaray Belediyesi Ulaşım ve Destek Hizmetlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Serdar Baydar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde de görev yaparak büyük projelere imza atmıştı.

 

Serdar Baydar Kimdir?

Serdar Baydar, 21 Ocak 1983 yılında doğdu. Aksaray İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Niğde Üniversitesi Endüstriyel Elektronik, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Lisans eğitimlerini tamamladı. Yüksek Lisansını Sakarya Üniversitesi - Fen Bilimleri Enstitüsü Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı / Yönetim Bilişim Sistemleri Dalı’nda yüksek onur öğrencisi olarak tamamladı. “Bilişim Sistemleri Güvenliğinde Riskler Kontroller ve Güvenlikte Yeni Yaklaşımlar” konulu tez çalışması yürüttü. Halen Doktora eğitim çalışmaları devam etmektedir. Üniversite yıllarında vakıf çalışmalarında ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlendi.

2003-2008 yılları arasında Aksaray’da bilişim sektöründe hizmet veren bir firma kurarak ticari faaliyetler yürüttü. 2008-2014 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi BELBİM (Belediye Bilgi İşlem)’de Toplu Ulaşım Hizmetleri ve Elektronik Ücret Toplama Sistemlerinde uzman olarak çalıştı. Hem Türkiye'de hem de dünya çapında isim yapmış marka projelerde görevler aldı. İETT Elektronik Ücret Toplama, İETT AKBİL ve İSTANBULKART Projeleri, İETT AKYOLBİL ve Akıllı Durak Projeleri, asrın projesi olarak nitelendirilen MARMARAY PROJESİ kapsamında Otomatik Ücret Toplama Sistemi Projesi’nde Proje Yöneticisi olarak görev yaptı. Haber : Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sultanhanı OSB 3 Bin 700 Kişiye Ekmek Kapısı OlacakÖnceki Haber

Sultanhanı OSB 3 Bin 700 Kişiye Ekmek Ka...

KOP Destekli Ilgın Kültür Merkezi Hizmete GirdiSonraki Haber

KOP Destekli Ilgın Kültür Merkezi Hizmet...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar