Başkan Karataş: “Cumhur İttifakı Olarak Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Karataş: “Cumhur İttifakı Olarak Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”
MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Aktaş, Konya'da yapılan MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı'na katıldıklarını ifade ederek, "Cumhur İttifakı olarak hizmet etmeye, hak ve hakikat yolunda mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Karataş, MHP Genel Merkezi'nin düzenlediği "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temasıyla Konya'da düzenlenen Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına katıldıklarını ifade ederek, açıklamalarda bulundu.

 

"Cumhur İttifakı Olarak Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz"

Yapılan toplantıda yerel seçimlere ilişkin bilgi edindiklerini ifade eden Karataş, "Cumhur İttifakını Genelden Yerele iktidarla taçlandırmak inancıyla Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kalaycı’nın başkanlığında, Milletvekillerimiz, MYK Üyelerimiz, Konya, Adana, Antalya, Aksaray, Mersin, Isparta ve Karaman İl ve İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kaçep Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Ülkü Ocakları İl-İlçe Başkanlarımız, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcileri ve Türkav İl Temsilcileri ve Yöneticilerinin iştirakı ile düzenlenen toplantıda, Genel Başkanımız,  Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin engin siyasi tecrübesi doğrultusunda hazırladığı, Partimizin 31 Mart Vizyon ve Misyonu hususu, iç ve dış politikalar, 17 Mart 2024 yılında yapılacak Büyük Kurultayımız ve önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili bilgiler edindik. Türk asrı ve Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Ülkemiz ve ülkümüz yolunda Cumhur İttifakı olarak hizmet etmeye, hak ve hakikat yolunda mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılanlara teşekkür eden Karataş, "Bu önemli toplantıya katılarak şereflendiren ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne yakışan disiplin ile birlik ve beraberliği gösteren teşkilatımızın her kademesinde görev alan birbirinden değerli dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aksaraylı hemşerilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ücretsiz EKPSS Kursu Başvuruları BaşladıÖnceki Haber

Ücretsiz EKPSS Kursu Başvuruları Başladı

"Ortaköy Yunus Emre OSB’ye Yatırım Yapan Kazanır"Sonraki Haber

"Ortaköy Yunus Emre OSB’ye Yatırım Yapan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar