Başkan Dinçer: “Seçim Vaatlerimizi Bir Bir Gerçekleştiriyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “Seçim Vaatlerimizi Bir Bir Gerçekleştiriyoruz”
Aksaray Belediyesi, şehirdeki ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli bir projeye imza atıyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir içi ulaşımın kesintisiz sağlandığı hem de hastaneye alternatif bir ulaşım seçeneği sunan yeni bağlantı yolunun ilk çalışmalarının başladığını açıkladı. 

 Başkan Dinçer’in seçim vaatlerinden biri olan yeni hastane bağlantı yolu yapımına başlandı başladı. Başlayan çalışmalar neticesinde hastaneye ulaşım için alternatif bir yol güzergahı oluşturulacak. Yapımına başlanan yeni bağlantı yolu 40 metre genişliğinde olacak. Yenilikle birlikte hastane önündeki trafik yoğunluğunun azalması ve hastane önlerinde oluşabilecek trafik karmaşasının da önlenmesi hedefleniyor.

“Aksaray’ın Ulaşım Altyapısında Önemli Bir Dönüm Noktası Olacak”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni bağlantı yoluyla birlikte hastanenin trafik sorununun ortadan kalkacağını ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne erişimin daha da kolay olacağını ifade ederek, “Bu yeni bağlantı yolumuzun yapımı, Aksaray’ın ulaşım altyapısında önemli bir dönüm noktası olacak” dedi.

“Ulaşım Ağı Her Geçen Gün Daha Verimli Hale Geliyor”

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden başlayan yeni bağlantı yolunun makas ve daha sonra şehir merkeziyle bağlantısının olacağını ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, “Aksaray’ımızda önemli ulaşım projeleri hayata geçiriyoruz. Hastane bağlantı yolu bunlardan bir tanesi. Şehrimizdeki ulaşım ağı her geçen gün daha verimli hale geliyor. Şu an çalışmalarını sürdürdüğümüz Toptancılar Sitesi Kavşağı gibi şehrimizdeki önemli kritik kavşak noktalarına müdahale ederek trafik akışını daha da iyileştiriyoruz. Kaynaklarımızı verimli kullanarak yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOBB ve AGEM Derneği Söyleşisi: Güvenli Sürüş Paneli Büyük İlgi GördüÖnceki Haber

TOBB ve AGEM Derneği Söyleşisi: Güvenli...

Aktürk Ailesinin Acı GünüSonraki Haber

Aktürk Ailesinin Acı Günü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar