Başkan Dinçer: “Güçlü Altyapı Sağlam Gelecek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “Güçlü Altyapı Sağlam Gelecek”
Aksaray Belediyesi ekipleri, yeni yerleşim yerlerinin altyapı eksikliklerinin giderilmesi için Laleli Mahallesi’nde altyapı çalışması başlattı. Başkan Dinçer, “Şehrimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme gayreti içerisindeyiz. Güçlü altyapı sağlam bir gelecek için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

 Aksaray Belediyesi ekipleri, kesintisiz ve kaliteli hizmet verebilmek adına altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Laleli Mahallesi’nde 4393. Sokak’ta yeni yerleşim yerlerinin altyapı eksiklerinin giderilmesi kapsamında kanalizasyon şebeke hattı çalışmaları başlatıldı. 500 metrelik altyapı hattı boyunca 200’lük beton borular kullanılıyor.

“Şehrimizin İhtiyaçlarına Çözüm Üretme Gayreti İçerisindeyiz”

Aksaray’ın son yıllarda nüfusu en hızlı artan iller arasında olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Sağlam altyapı ağımızı genişletmek ve vatandaşlarımızın içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarında sorunlarla karşılaşmamasını sağlamak için sahadaki çalışmalarımızı 7/24 sürdürüyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme gayreti içerisindeyiz. Güçlü altyapı sağlam bir gelecek için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek.

Geçtiğimiz yıllarda nüfusu yoğun olan mahallelerimizin altyapı eksikliklerini gidermiştik. Kullanım ömrünü tamamlamış mevcut hatların yenilenmesini sağlamıştık. Bu yıl da şehrimizin yeni yerleşim yerlerinde oluşan altyapı eksikliklerini ertelemeden yarına bırakmadan gideriyoruz.  Şehrimizin ihtiyaçlarını anında çözüme kavuşturmak adına çalışmalarımız devam edecek” dedi. Aksaray Belediyesi, geçtiğimiz yıl yağmur suyu şebeke hattı çalışmaları kapsamında 33 kilometre, asbest boru değişimi kapsamında 89 kilometre, içme suyu şebeke hattı kapsamında 238 kilometre ve 174 kilometrelik kanalizasyon şebeke hattının yapımını gerçekleştirmişti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Başsavcı Osman Köse, Göreve BaşladıÖnceki Haber

Yeni Başsavcı Osman Köse, Göreve Başladı

Masterler Ligi Heyeti, Müdür Yıldız’ı Ziyaret EttiSonraki Haber

Masterler Ligi Heyeti, Müdür Yıldız’ı Zi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar