Başkan Dinçer: “Çalışanlarımızın Refahı Konusunda Öncü Olmayı Hedefliyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “Çalışanlarımızın Refahı Konusunda Öncü Olmayı Hedefliyoruz”
ASTİM’de yapılmaya başlanan Aile Sağlığı Merkezi’nde betonarme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında, sanayi esnafının sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir hizmet olarak yürürlüğe girecek. Başkan Dinçer’in başlattığı ASTİM Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürüyor.

 Yeni aile sağlık merkezi, ASTİM'in sunduğu olanakları daha da genişleterek bölgedeki çalışanların sağlık hizmetlerine kolay erişim sağlayacak. ASTİM Aile Sağlık Merkezi'nin yakın zamanda hizmete girmesiyle birlikte, Aksaray'da yaşayan sanayi çalışanlarına yönelik sağlık hizmetlerinde önemli bir artış ve kalite iyileşmesi bekleniyor.

“Çalışanlarımızın Sağlık ve Refahı Konusunda Öncü Olmayı Hedefliyoruz”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projeyle ilgili açıklamalarda bulunarak, “ASTİM’de sadece sanayi ve ticaret alanında değil, çalışanlarımızın sağlık ve refahı konusunda da öncü olmayı hedefliyoruz. Yeni sağlık merkezimiz, bölgedeki sağlık hizmeti eksikliğini gidererek, çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

“Yeni Sağlık Merkezimiz, Aksaray’ın Sağlık Altyapısına Önemli Katkı Sağlayacak”

Sanayi esnafının her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Dinçer, “Aksaray ASTİM'de yapımı devam eden yeni aile sağlık merkeziyle, bölgedeki önemli bir eksikliği gidermiş olacağız. Sanayi çalışanlarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırarak, onların ve ailelerinin sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. ASTİM sadece ekonomik ve ticari bir faaliyet alanı değil, binlerce insanı içinde barındıran bir yaşam alanı bu minvalde toplum sağlığına da önem veriyoruz. 

Yeni sağlık merkezimiz, Aksaray'ın sağlık altyapısına önemli bir katkı sağlayacak ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için modern ve kaliteli bir ortam sunacak” sözlerine yer verdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osman Ve Hilal, Rüya Gibi Bir Düğünle Sonsuz Mutluluğa “Evet” Dedi! Önceki Haber

Osman Ve Hilal, Rüya Gibi Bir Düğünle So...

Emekliler Dikkat! Zam Farkı O Tarihte Yatacak!Sonraki Haber

Emekliler Dikkat! Zam Farkı O Tarihte Ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar