Başkan Dinçer: “Amacımız Sağlıklı Yaşayan, Sağlıklı Düşünen Gençler Yetiştirmek”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “Amacımız Sağlıklı Yaşayan, Sağlıklı Düşünen Gençler Yetiştirmek”
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Yeşilay Şube Başkanı Muhammed Altınsoy ve Aksaray Üniversitesi Yeşilay Gönüllüleri üyelerini kahvaltı programında konuk etti.

Kahvaltı programında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, gençlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

 

"Gençlerimizi Bağımlılıktan Korumak İçin Elimizden Gelen Gayreti Gösteriyoruz"

Bağımlılıkla mücadelede ortaya konulan çabayı sonuna kadar desteklediklerini söyleyen Başkan Dinçer, "Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz sizlerin her zaman yanındayız. Geleceğimizi ihya edecek olan sizlerin sağlığı da bizler için son derece önemlidir. Maalesef son dönemde madde, sigara, alkol ve teknoloji bağımlılığı sağlıklı nesillerin yetişmesini engellemektedir. Gençlerimizi bu tür bağımlılıktan korumak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizlerde yaptığımız kültürel faaliyetler ve sosyal aktivitelerle bağımlılıktan korumaya çalışıyoruz. Yeşilay da bu alanlarda güzel çalışmalar yapan en eski sivil toplum kuruluşudur. Siz gençlerin bu çalışmalarını takdir ediyorum. Bu güzel çalışmalarınızda her zaman sizlerin yanındayım. Yeşilay ile beraber güzel çalışmalar ve projeler yapacağız. Amacımız sağlıklı yaşayan, sağlıklı düşünen, geleceğimizi teslim edeceğimiz siz gençleri yetiştirmektir. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

 

Yeşilay Gönüllüleri Bağımlılığa Karşı En Büyük Savaşı Verenler Arasında

Yeşilay gönüllüleri, geleceğin teminatı gençleri bağımlılıklardan uzak tutabilmek için birçok çalışmada bulunmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalarda madde, sigara, alkol ve teknoloji bağımlılığı gibi konularda gençler bilgilendiriliyor. Aksaray Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Yeşilay gönüllüleri üyeleri, kahvaltı programından dolayı ve Başkan Dinçer’in yakın ilgisinden dolayı teşekkürlerini de dile getirdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Huzur ve Güven Denetimlerinde 20 Şahıs YakalandıÖnceki Haber

Huzur ve Güven Denetimlerinde 20 Şahıs Y...

Başkan Koçak Uyardı! Destek Almak İsteyen Çiftçiler Bunu Unutmasın!Sonraki Haber

Başkan Koçak Uyardı! Destek Almak İsteye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar