Asbaşkan Kulak: “Amacımız Aksaray Tarihinde İlke İmza Atıp, 1. Lige Çıkmak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asbaşkan Kulak: “Amacımız Aksaray Tarihinde İlke İmza Atıp, 1. Lige Çıkmak”
Saha Raporu’nun bu haftaki konuğu Motolux 68 Aksarayspor Asbaşkanı Ahmet Kulak, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

 Aksaray’ın en çok izlenen spor programı Saha Raporu’nun bu haftaki konuğu Motolux 68 Aksarayspor Asbaşkanı Ahmet Kulak oldu. İzlenme rekorları kıran Saha Raporu’nda Asbaşkan Ahmet Kulak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Bizim Arzumuz, Hedefimiz 1. Lig”

Aksarayspor’un bu yılki hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade ede Asbaşkan Ahmet Kulak, “Bu sene ki hedeflerimiz arasında Aksaray’ı daha iyi yerlerde görmek var, tabii ki bir üst lige çıkmak var. Bunu başından beri söylüyoruz o yönde bir kadro kurduk, o yönde çalışmalarımızı yaptık. Amacımız bu sene inşallah Aksaray tarihinde bir ilke imza atarız ve yönetim olarak birinci lige çıkarız. Aksaray bunu hem sanayisi ile hem şehri ile hem ekonomisi ile hak ediyor. Artık büyükşehir olma yolundayız, diğer illerden niye bir farkımız olsun? Niye bir Konya niye bir Kayseri olmayalım, neden daha üst liglerde olup Aksaray’ı iyi tanıtmayalım? Bizim arzumuz bu inşallah hedefimiz bir üst lig 1. Lig” dedi.

“Güzel Bir Yönetim Oluşturduk”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in takımı desteklediğini ifade eden Kulak, “Yıllardır belediyenin desteğiyle belli bir noktaya gelmiş Evren Başkan’ımız takım için elinden geleni yapıyor. Şimdi de Ahmet Başkan’ımız her zaman bizimle beraber, her anımızda bizi destekliyor. Vali Bey’e çok teşekkür ediyorum, Aksaray’ı çok seviyor üç denklem bir araya gelince başarı geliyor. Onlarla bir toplantı yaptığımızda bir yönetim oluşturalım bu da nasıl olur, bir kısmı ticaret odası, bir kısmı belediye meclis üyeleri, bir kısmı da iş anlamında güzel bir yönetim oluşturduk. Aksarayspor‘la birlikte iyi bir aile havası ve iyi bir yönetim olduğumuza inanıyorum. Mustafa Başkan’ımız gerçekten bize bir abilik yapıyor, yönetimdeki herkes çözüm odaklı. Bir sorun olduğu zaman herkesin bir görevi var ve hızlı bir şekilde sonuca gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Önce İyi Bir Takım Sonra Aile, Sonra Şampiyon Olacağız”

“Yönetim ve takım arasındaki sinerji çok iyi. Elimizden geldiğince antrenmanları boş bırakmıyoruz, bilgi alıyoruz sportif direktörümüz ve hocamızla gayet iyi iyi bir aile havası var. Takımı kurduktan sonra oyuncularla bir toplantı yaptık, dedim ki ‘önce iyi bir takım olacağız, sonra bir aile olacağız, sonra şampiyon olacağız.’ Bu üç denklemi bir araya getiremezsek biz başarılı olamayız. Gördüğüm kadarıyla takımımızda iyi bir aile havası var, iyi bir takım olduk. İnşallah Allah mahcup etmez bu sene şampiyon oluruz. Aksaray tarihine geçeriz ve Aksaray bunu gerçekten hak ediyor, Aksaray sevdası başka o yüzden buradayız” dedi.

“Bilet Fiyatlarında İndirim Yapmayacağız”

Bilet konusuna da değinen Kulak, “Bu bilet olayı uzun zamandır konuşuluyor. Öncelikle yönetimi net kati kararı. Ne durumda olursak olalım, ne şartta olursak olalım bilet fiyatlarında herhangi bir indirime gitmeyeceğiz. Neden gitmeyeceğiz? Zaten stat kapasitemiz az, Mersin 25.000 kişilik bir stadı var. O stadı doldurmak için 33 TL yapar. Benim de 25.000 kişilik bir stadım olsaydı emin olun ben kombineyi 1000 TL yapardım. Bilet fiyatlarını da 30 yapardım sırf seyirci çekelim stadımızı dolduralım diye. Bu hafta Derince’deydik, bilet fiyatları Derince halkına 100 liraydı. Deplasmandan gelen taraftara 130 TL bilet fiyatları. Stadı kiralıyoruz bunun bir maliyeti var, güvenlik tutuyoruz bir maliyet, oradaki personellere para veriyoruz bir maliyeti var, bir de yemek yaptırıyoruz, kumanya yaptırıyoruz bunun bir maliyeti var. Biz para kazanalım derdinde değiliz, takım bu şekilde iyi giderken en azından takımın masraflarını buradan çıkartalım. İlk iki haftadır gelen seyirci az, böyle güzel takım kurulmuşken stadın dolması lazım. Şehrin havaya girmesi lazım desteklemeleri lazım” açıklamasını yaptı. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“AKSARAY, BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHUYLA BÜYÜYEN BİR ŞEHİR”Önceki Haber

“AKSARAY, BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHUYLA BÜ...

“Hisseli Tarım Arazilerini Masrafsız Birleştiriyoruz”Sonraki Haber

“Hisseli Tarım Arazilerini Masrafsız Bir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar