"Araç Yoğunluğu Baz Alındığında Yaya Üst Geçidini En Uygun Noktaya Yapıyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Araç Yoğunluğu Baz Alındığında Yaya Üst Geçidini En Uygun Noktaya Yapıyoruz"
Aksaray Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı üzerine yapılan yaya üst geçidinde çalışmalar devam ediyor. Yapımı devam eden üst geçitte ana taşıyıcı çelik konstrüksiyon montajı tamamlanırken korkuluklar ve merdiven imalatı başladı.

 Aksaray Belediyesi koordinasyonuyla şehir merkezi ile Ereğlikapı Mahallesi arasında yaya ulaşımını kolaylaştıracak ve güvenli hale getirecek olan yaya üst geçidi çalışmaları devam ediyor. 

Ana taşıyıcı çelik konstrüksiyon montajının tamamlanarak korkuluk ve merdiven imalatı aşamasına geçilen projeye ilişkin Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, üst geçidin yapılacağı noktada daha öncesinde altyapıda yer alan su, kanalizasyon ve enerji hatlarının deplase çalışmaları yapıldığını hatırlatarak, üst geçidin yapıldığı noktada oluşabilecek trafik yoğunluğunu önlemek için trafik kesici çalışmaların gece boyunca sürdüğünü ifade etti.

“Yeni Projeler Üretmeye Devam Edeceğiz”

34 metre uzunluğunda, 6,30 metre genişliğinde ve yerden yüksekliği 5,5 metre olan üst geçidin, en ideal noktada inşa edildiğini belirten Dinçer, “Aksaray olarak Orta Anadolu bölgesinde en hızlı büyüyen ve gelişen şehirleri arasındayız. Bu hızlı büyümeyle bağlantılı olarak sürekli yeni ihtiyaçlar, yeni yatırımlara gereksinim duyuluyor. Biz de şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli yenilikçi, çağın şartlarına uygun projeler planlıyoruz. Bu projelerimiz arasında trafik güvenliğini artıran yaya üst geçit projesinde yer alıyor. Atatürk Bulvarı üzerine en uygun noktaya inşa ettiğimiz üst geçit çalışmamız tamamlandığında yaya ve trafik güvenliğini sağlamış olacağız. Bu sayede şehrimizin önemli bir ihtiyacını daha karşılıyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Ödemeleri İçin Son Günü Kaçırmayın!Önceki Haber

Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Ödemeler...

Vatandaşı Kandırma Dönemi Bitti! Kurbanlık Kimliği Artık CepteSonraki Haber

Vatandaşı Kandırma Dönemi Bitti! Kurbanl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar