Amatör Küme Kuraları Çekildi Gruplar Belli Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Amatör Küme Kuraları Çekildi Gruplar Belli Oldu
Aksaray amatör kümede 2023-2023 futbol sezonu öncesi kuralar çekildi ve gruplar belirlendi. Sezonu şampiyon tamamlayan ekip, Aksaray'ı BAL'da direkt olarak temsil edecek.

Aksaray amatör kümede 2023-2024 futbol sezonu kuraları çekildi. Gençlik merkezi konferans salonunda çekilen kura çekimine ASKF Başkanı Cavit Kılıç, Futbol İl Temsilci vekili Hamit Mavili, Aksaray il hakem kurulu başkanı Emrah Altınsoy, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Muhammet Akgün, Aksaray’daki amatör futbol kulüp başkanları ve yöneticileri katılım sağladı.

Aksaray amatör kümede yeni sezonda 8 merkez, 4 ilçe, 2 kasaba ve 1 köy takımı olmak üzere 15 takım kozlarını paylaşacak. Gruplarında ilk 4 sıraya yerleşmeyi başaran takımlar play off oynayacak ve playOff maçlarında bu sezon ilk kez eleme sistemi uygulanacak.

Amatör ligde play off şampiyonu olan takım 2024-2025 sezonunda Aksaray’ı BAL'da direkt olarak temsil etme hakkı elde edecek. 

 

Amatör Küme Grupları Belli Oldu

Amatör kümede 2023-2024 kura çekimi tamamlanırken, gruplar da belli oldu.

A GRUBU; Ortaköyspor, Kurtuluş Bahçelispor, Aksaray Karadenizspor, Aksaray 68 SK, Aksaray Ekecikspor, Anadolu Gençler, Aksaray Eğitim ve Gençlikspor, Sultanhanıspor  takımlarından oluştu.

B GRUBU ise Tuzgölüspor, Aksaray İl İdaresispor, Aksaray Osmanlıspor, Akhisarspor, Bağlıkaya ve Gençlikspor,1957 Eyübelispor, Ihlara Gençlikspor takımlarından oluştu. 

Kura çekimi sonrasında ekim ayının sonunda maçların başlayacağı ifade edildi. ASKF Başkanı Kılıç ve Futbol İl Temsilcisi Vekili Hamit Mavili, yeni sezonun hem Aksaray hem de amatör takımlara hayırlara vesile olmasını dileyerek, takımları ayakta tutan emektar yöneticilere teşekkürlerini sundu. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye'nin İlk Tohum Festivali Aksaray Ziraat OdasındanÖnceki Haber

Türkiye'nin İlk Tohum Festivali Aksaray...

Vali Kumbuzoğlu "Her Fidanı Bir Gazimizin Temsilcisi Gibi Algılayacağız"Sonraki Haber

Vali Kumbuzoğlu "Her Fidanı Bir Gazimizi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar