Altınsoy: “Aksaray'ın Sorunları İçin Bakanlara Seslendi”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınsoy: “Aksaray'ın Sorunları İçin Bakanlara Seslendi”
AK Parti Aksaray Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Hüseyin Altınsoy, Aksaray'ın sorunlarını Meclis'te dile getirerek, ilgili bakanlıklardan bir an önce harekete geçilmesi konusunda destek istedi.

Milletvekili Altınsoy, Aksaray'ın doğalgaz gitmeyen bölgelerinin akıbetini, su sorununu, atık tesisi ihtiyacını dile getirerek, Uluırmak Mamasın kapalı sulama sistemi çalışmalarının bir an önce hız kazanmasının gerekli olduğunu ifade etti.

 

"Aksaray'da Doğalgaza Kavuşamayan Belediyelerimiz Ne Zaman Doğalgaza Kavuşacaktır?"

AK Parti TBMM Plan Bütçe Komisyon toplantısında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a soru soran Altınsoy, "Aksaray ilimizde tüm ilçelerimiz doğal gaza kavuştu, birçok beldemiz de doğalgaza kavuştu ama doğal gaza kavuşamayan birkaç belediyemiz kaldı, bunlar ne zaman doğalgaza kavuşacaktır. İkinci sorum, Sultanhanı Doğalgaz Depolama Tesisi ne zaman tam kapasiteyle çalışacaktır?" dedi.

 

Uluırmak Mamasın Kapalı Sulama Sistemi Yapımının Hızlandırılmasını İstedi

Aksaray Hasandağı yamaç paraşütü ve kayak merkezi için teleferik projesi uygulamasının olduğunu ve bunun ne zaman hayata geçirileceği konusunda bilgi verilmesini talep eden Altınsoy, Aksaray'daki su sorununu da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya yöneltti. KOP Projesi içerisinde yer alan Aksaray'ın tarımsal havzasının sulanması için çalışmaların ne düzeyde olduğunu soran Altınsoy, Uluırmak Mamasın kapalı sulama sistemi yapımının hızlandırılmasını istedi.

 

Atık Su Tesisi İçin Bakanlıktan Destek İstedi

Aksaray'a yapılan yatırımlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür eden Altınsoy, Hürriyet Mahallesi’ne ihalesi yapılan TOKİ konutlarının ne zaman başlayacağını da sorarken, Aksaray'a atık su tesisi yapılması konusunda Bakanlığın desteği gerektiğinin de altını çizdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İletişim Başkanlığı Dezenformasyon Bülteni’nin 100. Sayısı, ‘Filistin Özel’ Temasıyla YayınlandıÖnceki Haber

İletişim Başkanlığı Dezenformasyon Bülte...

Aksaray’ın Trafikteki Araç Sayısı AçıklandıSonraki Haber

Aksaray’ın Trafikteki Araç Sayısı Açıkla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar