Alın Size 2. Ligde Gezinen Takım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alın Size 2. Ligde Gezinen Takım
Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Dağılgan Stadyumu'nda TFF 2. Lig Kırmızı Grup 10. Hafta mücadelesinde Fethiyespor'u ağırladı.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF. 2 Lig Kırmızı Grup 10. Hafta mücadelesinde sahasında Muğla temsilcisi Fethiyespor'u ağırladı ve 2-1 mağlup olarak, ligdeki kötü gidişatını sürdürdü.

 

Motolux 68 Aksaray Belediyespor'un İlk 11'i

15.00 itibariyle Dağılgan Stadyumu'nda başlayan maça Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Emre Satılmış, Yasin Abdioğlu, Hakan Özkan, Emrah Taysı, Abdussamed Karnuçu, Alpay Aldemir, Fatih Somuncu, Atamer Bilgin, Ali Kuçik, Erol Zöngör ve Oğuzhan Açıl ilk 11'i ile çıktı.

 

İlk Yarı Aksarayspor Galibiyetiyle Bitti

Takımlar sahaya "Gazze'ye yapılan zulmü kınıyoruz" pankartıyla çıktı. Kendi sahası ve seyircisi önünde 3 puan için sahaya çıkan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, istediği puanları toplayamayan Fethiyespor ile müsabakaya başladı. Oyunun ilk 20 dakikasında her iki takım da kontrollü ve dengeli bir oyun anlayışı izledi.

Dakika 21'i gösterirken 68 Aksaray Belediyesporlu oyuncu Alpay, net gol pozisyonundan faydalanamadı. Ardından dakika 23'te Karnuçu önemli bir gol pozisyonunu kaçırdı. Dakika 25'i gösterirken Alpay ilk yarının en net gol pozisyonundan faydalanamadı.

 

Dakika 33'te Siyah Beyazlı Ekip Öne Geçti (1-0)

Baskıları iyice artıran ev sahibi, aradığı golü 33. dakikada buldu. Kaptan Ali Kuçik, kornerden ceza sahasına içerisine gelen topu iyi değerlendirerek konuk ekibin ağlarına gönderdi ve Aksarayspor 1-0 öne geçti.

İlk yarının sonlarına doğru sakatlanarak oyundan çıkan Abdussamed Karnuçu'nun yerine Serkan Gürses oyuna dahil oldu.

Konuk ekip Fethiyespor ilk yarıda beraberlik golünü yakalamak için siyah beyazlı ekibin ceza sahası içinde gol arasa da siyah beyazlı stoperler Fethiyesporlu oyunculara istedikleri şansı vermedi.

İlk yarının sonuna 3 dakikalık uzatma süresi eklendi ancak sonuç değişmedi. Siyah beyazlı ekip ilk devrede soyunma odasına 1-0 üstünlükle döndü.

 

İkinci Yarıya Fethiyespor Fırtına Gibi Başladı

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Fethiyespor aradığı gölü hızlı oyunuyla buldu. Oyuna dahil olan Ali Ceylan, Aksarayspor filelerine 50. dakikada topu göndererek, 1-1- durumu eşitledi.

Beraberlikle birlikte her iki takım da tempoyu artırarak, ikinci yarının ortalarında seyri yüksek bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 63. dakikasında siyah beyazlı Teknik Direktör Karaveli, oyuncu değişkliğine giderek Alpay ve Atamer Bilgin'in yerine Efe Niyazi ve Recep Türköz'ü oyuna alarak kanat oyuncularını değiştirdi.

Fethiyespor'da oyuncu değişikliğiyle Selçuk Ali'nin yerine Özcan Yaşar oyuna dahil oldu. Dakikalar ilerlerken konuk ekip Fethiyespor, galibiyet için oyuna daha da asılırken, her iki takım da son anlarda risk almayı sürdürdü.

 

90. Dakikada Fethiyespor Öne Geçti

Konuk ekip Fethiyespor, gol yollarında etkili olabilmek için son oyuncu değişikliğini de son dakikalarda gerçekleştirdi. Galibiyet için yüklenen konuk ekip Fethiyespor, daha çok risk alarak baskı kurdu ve aradığı galibiyet golünü 90. dakikada Furkan Ceylan'ın ayağından kazandı. (1-2)

 

"Önder Karaveli İstifa" Çağrısı Yapıldı

4. hakem maçın normal süresine 5 dakika uzatma süresi ekledi. 2. golden sonra tribünlerde kısa süreli gerginlik yaşanırken, "Teknik Direktör Önder Karaveli istifa" sloganları atıldı. Fethiyespor, son düdüğün çalmasıyla birlikte 1-2'lik skorla 3 puanı hanesine ekledi.

Düşüşünü sürdüren siyah beyazlı ekip 10. Hafta sonunda, 10 puanla iki basamak gerileyerek 14. sıraya geriledi. Haber : Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Gazze'ye Yapılan Zulmü Kınıyoruz" Pankartıyla Sahaya ÇıktılarÖnceki Haber

"Gazze'ye Yapılan Zulmü Kınıyoruz" Panka...

Milletvekili Yaldır: “Bu Projeler Yapılırsa, Aksaray'a Gelecek Yüzyılda Çağ Atlatır”Sonraki Haber

Milletvekili Yaldır: “Bu Projeler Yapılı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar