Aktürk: “En Güçlü Adayları Belirlemek İçin Yoğun Çaba Harcıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktürk: “En Güçlü Adayları Belirlemek İçin Yoğun Çaba Harcıyoruz”
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, yerel seçimler için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından açılama yaparak, başvuruda bulunan tüm adaylara teşekkür etti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesinde AK Parti, 9-17 Kasım aralığında aday adaylığı için başvuruları aldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine bu tarih 22 Kasım 2023 Çarşamba 19.00'a kadar uzatılmıştı.

 

"Aksaray'ımızı Daha İleri Taşıyacak En Güçlü Adayları Belirlemek İçin Yoğun Çaba Harcıyoruz"

Aday adaylık sürecinin sona ermesinin ardından belediye başkanlık müracaatlarına ilişkin açıklamalara bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, "Başlamış olan ‘Türkiye Yüzyılı’nın yereldeki en güçlü isimleri olan belediye başkan adaylarımızın belirleneceği bu süreçte, dünya liderimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyon ve kararlılık ile Aksaray’ımızı daha ileriye taşıyacak en güçlü adayları belirlemek için yoğun bir çaba harcıyoruz" dedi.

 

26 Kasım Pazar Günü Temayül Yoklaması Yapılacak

Başvuruların tamamlanmasının ardından temayül yoklaması sürecine geçildiği bilgisini veren Aktürk, "Atatürk Kapalı Spor salonunda 26 Kasım Pazar günü saat 10.00-16.00 saatleri arasında, dijital ortamda yapacağımız temayül yoklamasıyla teşkilat mensubu arkadaşlarımız aday adayları ve mevcut başkanlarıyla ilgili fikirlerini beyan edecekler. Temayülün ardından çıkan sonuçlar genel merkezimiz tarafından değerlendirildikten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Daha sonraki süreçte de adaylarımızı açıklayacağız" ifadelerini kullandı. Adaylık başvurusu yapan memurlar ve istifa etmesi gereken kişilerin 1 Aralık 2023 Cuma günü saat 17.00’ye kadar görevlerinden ayrılmaları gerektiğini hatırlatan Aktürk, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığı son başvuru tarihinin 3 Aralık 2023 Pazar günü akşama kadar devam ettiğini de anımsattı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakimiyeti Yitirince Şarampole Uçtu: 1 YaralıÖnceki Haber

Hakimiyeti Yitirince Şarampole Uçtu: 1 Y...

Öğretmen Kızını Depremde Kaybeden Annenin Acı Feryadı: Enkazların Aranmasını İstiyoruz, Evlatlarımızın Bir Mezarı OlsunSonraki Haber

Öğretmen Kızını Depremde Kaybeden Anneni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar