"Aksarayspor'un Başarıları İçin Kenetlenmeliyiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Aksarayspor'un Başarıları İçin Kenetlenmeliyiz"
Kanal 68 TV ekranlarında yayınlanan Aksaray'ın tek spor programı Saha Raporu'nun bu haftaki konuğu Türkiye Spor Yazarlar Aksaray İl Temsilcisi Gazeteci Harun Atalay, Spor adamı ve Yorumcusu Turan Kalkan oldu.

Gazeteci Kemal Onur Atalay ve Yavuz Akkan'ın moderatörlüğünde her hafta Pazartesi günü canlı olarak yayınlanan Saha Raporu'nda 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aksarayspor'un üst üste almış olduğu mağlubiyetler ve ligdeki kötü gidişi değerlendirildi.

Teknik Direktör Önder Karaveli'nin istifası başta olmak üzere 68 Aksaray Belediyespor'un ligdeki kötü gidişine değinilen programda, Türkiye Spor Yazarlar İl Temsilcisi ve Gazeteci Harun Atalay ile Spor yorumcusu Turan Kalkan arasında zaman zaman tansiyon yükseldi.

 

"Taraftarıyla Gazetecisiyle, Yöneticisiyle Sporcularıyla Bir Uyum Sağlanmalı"

Spor yorumcusu Turan Kalkan, "Şehrin profesyonellikteki tek takımı Aksarayspor'un kötü gidişatından kimse hoşnut olamaz. Bu şehrin takımı için harcanan milyonlar var" derken, takımda kondisyon eksikliği olduğunu, oyuncuların sahada futbolcu ruhunu yansıtmadıklarını ve formaların hakkını veremediğini iddia etti. Başarısızlığın da bu nedenden dolayı yaşandığını söyleyen Kalkan, "Taraftarıyla gazetecisi ile yöneticisi ile sporcularıyla bir uyum ortamı sağlanmalı. Takım oyuncuları, taraftar ve toplumun her kesimiyle barışık olmak zorundadır" ifadelerine yer verdi.

Aksarayspor'un bu sene ligden düşmeyeceğini de belirten spor yorumcuları, devre arasına kadar mevcut kadroyla devam edileceğini, yöneticilerin de takımı kanat ve forvetlerle beslemek için gerekli transferleri yapacağını düşünüyor. 

 

"Önder Karaveli'nin Maçı Okuyamamasından Dolayı Ligin Dibine Doğru Demir Atmış Bulunmaktayız"

Gazeteci Kemal Onur Atalay ise başta Aksarayspor kalecisi Emre Satılmış ve forvet oyuncusu Yasin Abdioğlu'nun istenilen performansı sergileyemediklerini belirterek, "Takım genel olarak özellikle ikinci yarıda formdan düşüyor. Kanatlarımız çok zayıf, hepimizin bildiği kronik sorunlar var. Biz defalarca bütün maçlarda bu sorunları dile getirdik. Ama bu ligleri çok iyi tanımadığını kendisi de ifade eden bir önceki Teknik Direktör Önder Karaveli'nin yanlış antrenman saatleri başta olmak üzere birçok konuda özellikle maç esnasında maçı okuyamaması ve gerekli değişiklikleri yapmamasından dolayı ligin dibine doğru demir atmış bulunmaktayız. Umarız yeni gelen Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve teknik heyeti ile birlikte takıma yeni bir heyecan ve enerji gelir. ve önümüzdeki müsabakalarda takım toparlanır. Önümüzde iki önemli maç var. Bu ilk önemli maçta puan kaybetme olasılığımız çok yüksek gibi görünse de ligi en iyi şekilde bitirmek için sporcular, basın camiası, taraftarlar ve şehrin kenetlenmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 2 saat süren canlı yayında zaman zaman tansiyonlar yükselirken, Kanal 68'de her hafta Pazartesi günü yayınlanan Saha Raporu, en çok izlenen programlar arasındaki yerini bu hafta da korudu. Haber : Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hizmet ve İnşaatta Güven Endeksi Arttı, Perakende Ticarette AzaldıÖnceki Haber

Hizmet ve İnşaatta Güven Endeksi Arttı,...

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına AtamaSonraki Haber

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar