Aksarayspor İlk Yarıya Ağırlığını Koydu Ve Golü Buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksarayspor İlk Yarıya Ağırlığını Koydu Ve Golü Buldu
Motolux 68 Aksarayspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile karşı karşıya geldi. Dağılgan Stadı’nda başlayan mücadelede ilk yarı güzel bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

 TFF 2. Lig Kırmızı Lig mücadelesinde 2024-2025 sezonunda Motolux 68 Aksarayspor, ligin ilk maçında Beyoğlu Yeni Çarşı Spor'u konuk etti. Motolux 68 Aksaray Belediyespor; Ali Türkan, Onur Ural, Ercan Yazıcı, Sezer Yıldırım, M. Onur Başyiğit, Ahmet Çakmak, Abdurrahman Canlı, Doğan Ateş, Alim Harlak, O. Ramazan Toprak ve İbrahim Yılmaz 11’iyle sahadaki yerini aldı. 

Yağmurla birlikte sezonun ilk karşılaşması olması nedeniyle her iki takım da ilk yarıya, teknik ve kontrollü bir oyun anlayışıyla başladı.

Şık Golle Öne Geçtiler

Maçın başlamasıyla birlikte oyuna ağırlığını koyan siyah beyazlı ekip, 19. Dakikada Onur Ramazan Toprak’ın sol taraftan ceza sahası içerisine girerek çektiği şutla 1-0 öne geçti. 

45 dakika boyunca kontrollü bir şekilde oyun hakimiyeti sağlayan Aksarayspor, 31. Dakikada rakip kalede Alim Harlak ile tehlike yarattı. Harlak’ın sağ taraftan çektiği şut, çok az bir farkla direğin yanından dışarı çıktı.

Dakika 33’ü gösterirken Beyoğlu Yeni Çarşı Sporlu oyuncu Sedat Komi ve 34. Dakikada ise Aksaraysporlu Doğan Ateş sarı kart gördü. Dakika 39’da ceza sahasına gelen ortayı değerlendiren Ahmet Çakmak, çektiği şutla gol bulmak istedi ancak top kaleciden dışarı çıktı. Köşe vuruşu kazanan temsilcimiz, fırsatı değerlendiremedi ve top dışarı çıktı. 42. Dakikada ise kazanılan serbest vuruşu Ahmet Çakmak kullandı ancak bu da skora dönüşmedi. 

Sıcaklıkların etkisiyle ara ara maçta su molası verildi. Maçın normal oyun süresine 2 dakika eklenirken, bu süreçte de skor değişmedi. Motolux 68 Aksarayspor, ilk yarıda soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ligdeki İlk Maçta Aksarayspor’un İlk 11’i Belli Oldu!Önceki Haber

Ligdeki İlk Maçta Aksarayspor’un İlk 11’...

İlk Maça Yakışır Galibiyet! Aksarayspor 2-0 Beyoğlu Yeni Çarşı  Sonraki Haber

İlk Maça Yakışır Galibiyet! Aksarayspor...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar