Aksaraylılar Serdar Baydar'a, Baydar da Belediye Başkanlığına Çok Yakın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaraylılar Serdar Baydar'a, Baydar da Belediye Başkanlığına Çok Yakın
Aksaraylılar, AK Parti'den Aksaray Belediye Başkanı adaylığına başvuran Serdar Baydar'ı destekliyor. Vatandaşlar, "Serdar Baydar geçmiş dönemlerde bizlerin hayatını kolaylaştıran çok önemli işlere imza attı, kendisini belediye başkanlığı adaylığı konusunda destekliyoruz" diyor.

Belediyecilik alanında vatandaşa hizmet odaklı yapmış olduğu çalışmalarla parlak bir geçmişi olan Serdar Baydar, 2008-2014 yılları arası İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yapmış olduğu İstanbul kart projesi, İETT akbil, akıllı durak projeleri, asrın projesi olarak nitelendiren Marmara Projesi kapsamında otomatik ücret toplama sistemi proje yöneticisi olarak başarılı projeleri imza atmıştı.

Yine 2014-19 yılları arasında Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış olduğu sürede, şehirde birçok proje ile vatandaşların beğenisini kazanan Serdar Baydar, başarılı belediyecilik geçmişi ve tecrübeleriyle Aksaray'ın gelecek 5 yılına damga vuracak projelerini hazırlıyor.

Serdar Baydar, Türkiye'nin AK Parti iktidarı ve AK Partili belediyeleri ile birlikte yerel yönetimlerde 22 yıldır il, ilçe ve belde belediyelerinin bayrağı çok ileriye taşıdığını söyleyerek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde efsane başkan olarak halkımızın teveccühünü kazanmıştır. 22 yıldır halkımız, Cumhurbaşkanımıza güvenerek ülkemizi emanet ettiği gibi yerel yönetimleri de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ak kadrolarına emanet etmiştir" dedi.

 

"Vatanadaşlarımıza Doğrudan Hizmet Odaklı Süreçte 10 Yıllık Bir Tecrübeye Sahibim"

Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı dönemine değinen Baydar, "Tüm hemşehrilerimiz bilmektedir ki ben de İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı dönemimle birlikte yerel yönetimlerde vatandaşlarımıza doğrudan hizmet odaklı süreçte 10 yıllık bir tecrübeye sahibim. Kadirşinas Aksaraylı hemşehrilerimiz 22 yıldır AK Parti iktidarına ve AK Partili yerel yönetimlere her seçimde güvenlerini tazeleyerek, yerel yönetimlerdeki başarılarının artmasına çok büyük destek sağlamışlardır" ifadelerini kullandı. 

 

"Aksaray'ı Bulunduğu Konumun Üstüne Taşıyacağımıza İnanıyoruz"

Türkiye Yüzyılı'na vurgu yapan Baydar, "Türkiye'nin 2. yüzyılını, dün olduğu gibi geleceğin modern sosyal yaşam alanları içinde barındırdığı, gençlerle koordinasyonun sağlandığı, bilimin ve teknolojinin tüm imkanlarının yararlandığı güzel şehirleri hep birlikte imal edeceğiz. Ak belediyeler 22 yıldır bayrağı hep yukarıya taşıdı. Nasip olursa bizler de yenilikçi projelerimizle Aksaray'ı bulunduğu konumun en üstüne taşıyacağımıza inanıyoruz" açıklamasında bulundu. 

 

"Serdar Baydar, Bizlerin Hayatını Kolaylaştıran İşlere İmza Attı, Kendisini Destekliyoruz"

Öte yandan Aksaraylı vatandaşlar, genç, başarılı bir belediye geçmişi olan, Aksaray'da yaşayan, Aksaray'ı çok iyi bilen, gençlerle diyaloğu üst seviyede olan ve 2014-19 yılları arasında Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde başta ulaşım olmak üzere birçok konuda önemli yeniliklere imza atan Serdar Baydar'ın, Aksaray belediye başkanlığına yakın olduğunu düşündüklerini belirterek, "Bizim en büyük hayalimiz Aksaray'ı çok iyi tanıyan, burada yaşayan, süreçleri bittikten sonra Aksaray'dan ayrılanlardan daha çok, tercihimizi Serdar Baydar gibi belediyecilik alanında tecrübe sahibi olan, önemli projeleri olan belediye başkan adaylarından yana kullanmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi. Aksaraylılar, "Serdar Baydar geçmiş dönemlerde bizlerin hayatını kolaylaştıran çok önemli işlere imza attı, kendisini belediye başkanlığı adaylığı konusunda destekliyoruz" yorumunda bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Asayiş Berkemal! 14 Firari Şahıs Yakayı Ele VerdiÖnceki Haber

Asayiş Berkemal! 14 Firari Şahıs Yakayı...

Geleceğin İşgücünü Oluşturacak 172 Öğrenciyle Teknik Gezi YapıldıSonraki Haber

Geleceğin İşgücünü Oluşturacak 172 Öğren...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar