“Aksaray’ın Tüm Yollarını Yapmak İçin Çalışıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Aksaray’ın Tüm Yollarını Yapmak İçin Çalışıyoruz”
Aksaray Valiliği İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından başlatılan Kutlu Köyü ile Hamidiye Alaca arasındaki yol yapım çalışmaları, tüm hızıyla sürüyor.

 Kutlu Köyü ve Hamidiye Alaca arasında gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, İl Genel Meclisi Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Veysel Yıldız, AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Necip Çeçen ve MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Halil Demiray, yapılan çalışmaları yerinde incelendi.

“Köylerimize Hizmet Götürmeye Devam Ediyoruz”

İncelemelerin ardından açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, Aksaray İl Özel İdaresi olarak köylere hizmet götürmeye devam ettiklerini belirterek, "Köylerimizin yol, su, kanalizasyon ve diğer hizmetlerini zamanında yapmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Gerek İl Genel Meclisi olarak gerekse İl Özel İdare Genel Sekreterliği olarak tek derdimiz köylerimize hizmet götürmek. Uzun zamandır yapımı beklenen Kutlu Köyü ile Hamidiye Alaca arasındaki yolun yapım çalışmalarına başladık. Bu yolu en kısa zamanda tamamlayarak Aksaray-Konya karayolu üzerindeki trafik yoğunluğunu azaltmak istiyoruz. Ayrıca, Konya tarafından gelen veya Konya tarafına gitmek isteyen sürücülerin bu kısa yolu kullanmaları için bu yolu yapıyoruz. Bu yol Aksaray'ımıza hayırlı olsun" dedi.

“Köylülerimiz Adına Teşekkür Ederiz”

Kutlu Köyü Muhtarı Yüksel Tevatir, Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ederek, "Bu yol Konya tarafından gelen sürücülerle, köyümüzden Yeni Sanayi Sitesi’ne, Aksaray Üniversitesi’ne ve Adana yoluna ulaşmak isteyen vatandaşlarımızın kullandığı bir yoldu. Uzun zamandır yapımı bekleniyordu ve bu dönemde yapılması nasip oldu. Emeği geçen Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, İl Genel Meclisi Üyelerine tüm Özel İdare çalışanlarına çok teşekkür ederiz. AK Parti’nin 2002 yılında başlattığı yol çalışmaları bugün köyler arasındaki yolların da bağlantısıyla devam ediyor. Bu yolun çok kullanılacağına inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

“Aksaray’ın Tüm Yollarını Yapmak İçin Çalışıyoruz”

İncelemeler sonrasında Eskil’in Kaputaş Yaylası’nda komisyon çalışmalarına devam edeceklerini belirten İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, "Aksaray'ımızın tüm yollarını yapmak için çalışıyoruz. Önceliği olan yolları öne alıyoruz ve hizmetlerimiz devam edecek. İl Özel İdaresi olarak köylümüzün her zaman yanındayız. Onları daha iyi şartlarda yollarda trafik akışının sağlanması için çalışıyoruz" sözlerine yer verdi. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KPSS Ortaöğretim Başvuruları BaşladıÖnceki Haber

KPSS Ortaöğretim Başvuruları Başladı

Aksaray'da Trafiğe Kayıtlı Kaç Araç Var?Sonraki Haber

Aksaray'da Trafiğe Kayıtlı Kaç Araç Var?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar