Aksaray'a Yeni Yollar Açılıyor, Ulaşım Rahatlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'a Yeni Yollar Açılıyor, Ulaşım Rahatlıyor
Aksaray’da Yeni Sanayi Mahallesi ve Somuncubaba Mahallesi’nden Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşım kolaylaşıyor.

 Orta Anadolu’nun en hızlı gelişen illerinden Aksaray’da, ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yol açma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Yeni Sanayi Mahallesi ve Somuncubaba Mahallesi’nden Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi için ulaşım zorluğu ortadan kalkacak.

Aksaray Belediyesi ekipleri, imar planı doğrultusunda 30 metre genişliğinde 2 kilometre uzunluğundaki yolun açılması için çalışma başlattı. Yol açma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni bir alternatif güzergâh olacak olan yeni yol için orta refüj, kaldırım gibi ulaşımda güvenliği artıracak gereksinimlerde göz önünde bulunduruldu. 

“Vatandaşlarımızın Hayatını Kolaylaştıracağı Çalışmalarımıza Aralıksız Devam Edeceğiz”

Şehrin artan nüfusu ile yeni ihtiyaçlar oluştuğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Belediye ekiplerimiz yapılan planlama doğrultusunda mahallelerimizin ulaşım ağını akıcı, temiz ve düzgün hale getirmek için yoğun bir tempoyla çalışıyor. Bir yandan mevcut yolları yenileyen ekiplerimiz diğer taraftan da yeni imar yolları açarak alternatif yeni güzergâhları oluşturup, şehir merkezine ve toplu kullanım alanlarına ulaşımı kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu bölgede yoğun bir tempoyla çalışıyor, yolumuz açıldığı zaman iki mahallemiz arasındaki ulaşım aksını daha konforlu ve akıcı hale getirmiş olacağız. Biz, vatandaşlarımıza hangi sözü verdiysek onu mutlaka yerine getireceğiz, ekiplerimizle birlikte sahada aktif ve dinamik bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“15 Temmuz’da Milletimiz Birlik Ve Beraberliğinden Ödün Vermeyeceğini Göstermiştir”Önceki Haber

“15 Temmuz’da Milletimiz Birlik Ve Berab...

Dinçer: “15 Temmuz, Birlik Ve Milli Kararlılığın Simgesidir”Sonraki Haber

Dinçer: “15 Temmuz, Birlik Ve Milli Kara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar