Aksaray Barosu, Hafta Sonu Seçime Gidiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Barosu, Hafta Sonu Seçime Gidiyor
Aksaray Barosu, iki adaylı seçime gidiyor.

Aksaray Barosu, yeni dönem baro başkanının belirlenmesi amacıyla hafta sonu 19. Genel Kurulu’nda seçime gidiyor. Seçim heyecanı, mevcut Baro Başkanı ve Baro Başkan Adayı Ferit Köse ile Avukat Mevlüt Erçin Düzgün arasında yaşanacak.

12 Ekim Cumartesi günü Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Konferans Salonu’nda saat 13.00’te Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek ve mevcut Baro Başkanı Ferit Köse ve yönetimi, 2 yıl boyunca yapılan çalışmaları Aksaraylı avukatlara anlatacak. 

 

13 Ekim’de Seçim Yapılacak

Akabinde 13 Ekim Pazar günü 09.00’da Aksaray Barosu bünyesindeki 506 avukat, mevcut Başkan Ferit Köse ile baro başkanlığına aday olan Avukat Mevlüt Erçin Düzgün arasında seçim yapacak. Saat 17.00’ye kadar Aksaray Barosu Sosyal Tesisleri’nde oy verme işlemi gerçekleştirecek ve yeni baro başkanı seçilecek. 

 

Çekişmeli Bir Seçim Olması Bekleniyor

Başkan Köse icraatlarını avukatlara anlatırken, rakibi Mevlüt Erçin Düzgün de sosyal medya hesabı üzerinden Aksaray Barosu ve avukatları için yapılacak yenilikleri anlattı. Hafta sonu yaşanacak Aksaray Barosu seçimlerinin çok çekişmeli geçmesi beklenirken, baroya kayıtlı olan 200 yeni genç avukat, ilk kez baro seçimlerinde oy kullanacak. 

2 yıllık görev sürecinde yeni atanan avukatlar ve meslektaşlarının sorunlarıyla ilgili başarılı çalışmalara imza atan ve 19. Olağan Aksaray Barosu Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa aday olan mevcut Başkan Ferit Köse, hafta sonu yapılacak olan Aksaray Baro Başkanlığı yarışına iddialı çalışmalarıyla hazırlanıyor.

 

Ferit Köse 2021’de Göreve Gelmişti

2021 Aralık ayında mevcut Aksaray Barosu Başkanı Erhan Toprak'ın Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olmasından dolayı Aksaray Barosu yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında yaptığı seçim ile Ferit Köse'yi baro başkanı olarak seçmişti. 

9 Ekim 2022 yılında Aksaray Barosu'nun 18. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden Aksaray Baro Başkanı adayı olan Ferit Köse, meslektaşlarının oyunu alarak Aksaray Baro Başkanlığına seçilmişti. Haber: Harun ATALAY


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti’de İlçe Kongreleri Heyecanı BaşlıyorÖnceki Haber

Ak Parti’de İlçe Kongreleri Heyecanı Baş...

Aksarayspor'dan Çocuklara Ve Kadınlara Jest! Tribünler Dolup TaşacakSonraki Haber

Aksarayspor'dan Çocuklara Ve Kadınlara J...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar