Aksaray Akademi İçin Başvurular Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Akademi İçin Başvurular Başlıyor
Aksaray Akademi, teknik becerilerini güçlendirmek isteyen gençler için yeniden kayıt dönemine başlıyor. Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aksaray Akademi, gençlerin geleceğe hazırlanması için teknik becerileri kuvvetlendirmek amacıyla kayıtlara başlıyor. Aksaray Akademi’de verilecek eğitim programları arasında siber güvenlik, İngilizce kursları, diksiyon eğitimleri, 2D ve 3D modelleme, Autocad, SolidWorks, 3D Max, Lumion ve SketchUP gibi alanlar yer alıyor. 

 “Aksaray Akademi, Gençlerimizi Geleceğin Mesleklerine Hazırlamak İçin Büyük Bir Fırsat Sunuyor”

Açılış öncesi kurumu ziyaret eden Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, akademinin önemine vurgu yaparak, “Aksaray Akademi, gençlerimizi geleceğin mesleklerine hazırlamak için büyük bir fırsat sunuyor. Teknoloji ve mühendislik alanında yetkin bireyler yetiştirmek için buradayız. Bu eğitimlerle gençlerimizin hem kariyerlerine yön vermek hem de uluslararası standartlarda bir eğitim almalarını sağlamak istiyoruz. Gençlerimizin bu eğitimler aracılığıyla edinecekleri becerilerin, onları sadece yerel değil, uluslararası işgücü piyasasında da aranan birer profesyonel haline getireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

“İş Dünyasıyla Kuracağımız İlişkiler, Gençlerimizin Kariyer Yolculuklarını Kolaylaştıracak”

Akademinin iş dünyasıyla yapacağı iş birlikleri sayesinde öğrencilere staj ve iş imkânları sunulacağını da ifade eden Dinçer, “Bu sayede gençlerimiz, eğitim süreleri boyunca edindikleri teorik bilgileri pratikte de uygulama fırsatı bulacaklar. İş dünyasıyla kuracağımız güçlü ilişkiler, gençlerimizin mezuniyet sonrası kariyer yolculuklarını daha da kolaylaştıracak” dedi.

Kurs Kayıtları 23-27 Eylül Arasında Başlayacak

Lise mezunu öğrencilere yönelik geleceğin mesleklerine hazırlamak amacıyla destekleme yetiştirme kursları 23-27 Eylül tarihleri arasında başlayacak. Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dağılgan 2 No’lu Saha Artık Göl OlmayacakÖnceki Haber

Dağılgan 2 No’lu Saha Artık Göl Olmayaca...

“Peygamberimiz Ve Şahsiyet İnşası” Konferansı YapıldıSonraki Haber

“Peygamberimiz Ve Şahsiyet İnşası” Konfe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar