Aksaray Adliyesi’nin Yeni Toplantı Salonuna, Şehit Savcı Kılıç’ın Adı Verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Adliyesi’nin Yeni Toplantı Salonuna, Şehit Savcı Kılıç’ın Adı Verildi
Aksaray Adliyesi F Blok’ta yakı zamanda hizmete açılan toplantı salonuna Şehit Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç’ın ismi verildi. 

 Aksaray Adliyesi F Blok’ta hizmete giren toplantı salonuna, hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç’ın ismi verildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrah Özge Yelken, Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, şehit Cumhuriyet Savcısı eşi Arife Betül Kılıç, oğlu Yiğit Kılıç ve savcılık personelinin katılımıyla Aksaray Adliyesi “Şehit Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç Toplantı Salonu” açılış töreni gerçekleştirildi.

“Şehit Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç Toplantı Salonu’nun Adliyemize Uğurlu Olmasını Temenni Ederiz”

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, “Bugün, adaletin yükselmesi ve güçlenmesi yolunda, onun aziz hatırasını yaşatmak ve adalete olan bağlılığımızı göstermek adına, adliyemizdeki toplantı salonuna 'Şehit Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç Toplantı Salonu’ adını vermenin gururunu yaşıyoruz. Şehit Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç Toplantı Salonu’nun adliyemize ve adalet camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz. Bu vesileyle, şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç Kimdir? 

Hakan Kılıç, 1982 Konya-Ereğli Beyören'de doğdu. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2007-2010 tarihleri arası Tonya Cumhuriyet Savcılığı görevinde bulundu. Ardından 2010 tarihinden itibaren Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapmaya başladı. 7 Şubat 2012’de PKK terör örgütü tarafından şehit edildi. Haber: Harun Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylılar, Çeyrek Finali Birlikte İzleyecek! Önceki Haber

Aksaraylılar, Çeyrek Finali Birlikte İzl...

Dinçer: “Akıllı Trafik Sistemiyle Güvenli Ve Hızlı Ulaşımı Hedefliyoruz”Sonraki Haber

Dinçer: “Akıllı Trafik Sistemiyle Güvenl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar