Ak Saçlılardan Tuğrul Karacaer'e Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Saçlılardan Tuğrul Karacaer'e Destek
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, yoğun seçim çalışmalarına devam ederken toplumun her kesiminden destek ziyaretleri devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu İlçe Başkanı ve ilçe başkanlığı görevini yapan Zeki Müftüoğlu, 1989-94 yılları arasında MHP belediye başkanı adayı olan Yasin Köse, 1995 yılında Aksaray MHP milletvekili seçilen ve o dönem partisi barajı aşamadığı için meclise gidemeyen, sonraki dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nde aktif çalışmalarını sürdüren ve MHP il genel meclis üyesi olan avukat Hüseyin Karacaer, İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Tuğrul Karacaer'i çalışma ofisinde ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

 

Tuğrul Karacaer'e Ak Saçlılardan Ziyaret

Aksaray'da ilklere imza atarak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi startını çok erken veren İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan çalışma ofisine gelen misafirlerini ağırlayan Karacaer, Aksaray halkının Ak saçlılar olarak bildiği ve yıllarını Milliyetçi Hareket Partisi'ne adamış Avukat Hüseyin Karacaer, Zeki Müftüoğlu ve Yasin Köse'yi ağırlayarak moral ve motivasyon kazandı.

 

"31 Mart Akşamı Allah'ın İzniyle Tüm Hemşehrilerimizin Yüzlerini Güldüreceğiz"

İYİ Parti'nin genç Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Ak saçlıların ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Aksaray belediye başkan aday adaylığı çalışmalarına başladığımız günden itibaren toplumun her kesiminden çok güzel teveccüh görüyoruz. Gittiğimiz her yerde Aksaraylı hemşehrilerimizin bizi bağrına bastığını görmekteyiz. Bugün ak saçlılarımızın, akil insanlarımızın çalışma ofisimize gerçekleştirmiş olduğu ziyaret gücümüze güç kattı. Bize inanan, güvenen, bağrına basan, seven, bizimle birlikte yol yürüyen, bize destek olan tüm hemşehrilerimizin 31 Mart akşamı Allah'ın izniyle yüzlerini güldüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Diğer siyasi partilerin belediye başkan aday adaylarının netleşmesiyle birlikte Aksaray'da apayrı bir rüzgar eseceğini söyleyen Karacaer, "İYİ'ler, cesur insanlar Aksaray'ın makus tarihini değiştirecek" dedi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Sporcu, MHP'den Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı OlduÖnceki Haber

Milli Sporcu, MHP'den Aksaray Belediye B...

Aktürk: “Aksaray'ımızın Tamamında Zafer Meşalesinin Ateşini Yakmak İstiyoruz”Sonraki Haber

Aktürk: “Aksaray'ımızın Tamamında Zafer...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar