AK Parti'de Belediye Başkanlığı İçin İlk Müracaat Serdar Baydar'dan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'de Belediye Başkanlığı İçin İlk Müracaat Serdar Baydar'dan
Start Verildi! AK Parti'de İlk Belediye Başkan Adaylığı Serdar Baydar'dan Geldi

AK Parti İl Başkanlığına ailesi ve çocukları ile gelen Serdar Baydar, Aksaray Belediye Başkan aday adaylığı için resmi müracaatını yaparak ilk açıklamasını yaptı.

AK Parti'de 2024 yerel seçimler için seçim startı verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Aksaray Belediyesi'nde görev yapan Serdar Baydar, yerel seçimlerde Aksaray Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaparak, ardından bir basın açıklamasında bulundu.

"İstanbul Belediyesi ve Aksaray Belediyesi'nde yaşamış olduğum tecrübe deneyim ve birikimlerimi Aksaray belediye başkanlığında perçinleyeceğim" açıklamasında bulunan Baydar, yaptığı basın açıklamasına Filistin'de yaşanan soykırım niteliğindeki saldırılara değinerek başlarken, şehit düşenlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

 

"Tecrübelerimizi, Belediye Başkanı Düzeyinde Şehrimize Aktarmak Arzusundayım"

31 Mart yerel seçim sathına girildiğini ifade eden Baydar, "Demokrasi şöleni olarak nitelendirdiğimiz bu seçimlerin Ülkemiz, Milletimiz ve Aksaray’ımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Şahsım olarak tüm belediyecilik tecrübelerimi, gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi nezdindeki çalışmalarım gerekse Aksaray Belediyemizde Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet ettiğim dönemde edinmiş olduğum önemli tecrübelerimi, bu kez Belediye Başkanı düzeyinde şehrimize aktarmak arzusundayım" dedi.

 

"Aksaray'ımızı Daha Yaşanabilir Şehirler Seviyesinin Üstüne Taşıyacağımıza Olan İnancımız Tamdır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde AK Parti belediyeciliğinde bayrağı daha da ileri taşımak için aday adaylığı başvurusu yaptığını ifade eden Baydar, "Türkiye Yüzyılını başlatan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; 'Belediyecilik gönül işi, aşk işi, dertli insanların işidir.' Şayet bu kutlu vazife Cumhurbaşkanımızın takdiri, hemşerilerimizin teveccühü ile tarafımıza tevdi edilirse, gönülden ve aşk ile hareket ederek Aksaray’ımız için gece gündüz demeden çalışacağız. Şehrimizi inşa ederken, gönülleri de inşa ve ihya edeceğiz. Kadim şehrimiz Aksaray’ımızı Türkiye Yüzyılında daha yaşanabilir şehirler seviyesinin en üstüne taşıyacağımıza olan inancım tamdır" açıklamasını yaptı.

Yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyen Baydar, "Çıktığımız bu kutlu yolda partimize gönül veren tüm teşkilatımızın ve siz kıymetli hemşerilerimin dua ve desteklerini bekliyorum" dedi.

 

"Seçim Çevrelerinde Teveccühün En Çok Olduğu Parti Olarak Kıvanç Duymaktayız"

Baydar'ın konuşmasının ardından AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk de konuştu. Aktürk, Baydar'ın aday adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, "AK Parti ailesi olarak biz her zaman olduğu gibi yine bütün seçim çevrelerinde teveccühün en çok olduğu bir parti olarak, aday adayı çok olan bir parti olarak kıvanç duymaktayız. Bundan sonra aday adaylığı sürecinden sonra da aynı aşkla, aynı şevkle aday olan olmayan kim varsa seçimin 31 Mart akşamı nihayete erdiği zafere ulaşana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Serdar Baydar kardeşimize hayırlı uğurlu olsun temennilerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siyah Beyazlılar Gözünü 3 Puana DiktiÖnceki Haber

Siyah Beyazlılar Gözünü 3 Puana Dikti

Ehliyetsiz Sürücü DehşetiSonraki Haber

Ehliyetsiz Sürücü Dehşeti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar