24 Kasım Öğretmenler Günü Urfa Sıra Gecesi İle Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
24 Kasım Öğretmenler Günü Urfa Sıra Gecesi İle Kutlandı
Aksaray Bilim Teknik Koleji, Konya Uğur Okulları, Aksaray OSB Kreş Gündüz Bakım Evleri sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Celal Cindiyan Öğretmenler gününde öğretmenlere unutulmaz bir Urfa sıra gecesi yaşattı.

 24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile Ağaçlı Tesislerinde Urfa sıra gecesi düzenleyerek öğretmenlerin unutulmaz bir gece yaşamasını hedefleyen Aksaray Bilim Teknik Koleji, Konya Uğur Okulları, Aksaray OSB Kreş Gündüz Bakım Evleri sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Celal Cindiyan 24 Kasım Öğretmenleri günü ile ilgili “Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan öğretmenlerimizdir. Geleceğe yön veren öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Cindiyan şöyle devam etti “Öğretmenlerimiz şefkat ve merhametle ülkemizin en ücra köylere kadar görevlerini yerine getirmektedirler. Tertemiz yüreklere tohumlar eken emek veren öğretmenlerimize milletimizin her bir ferdinin şükran borcu vardır. Yüce yaratıcımız olan Allah’ın İlk emri oku olan medeniyetin mensupları olarak eğitimin ve eğitimcinin kıymeti bizim için çok büyüktür. Geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızın yetişmesinde emek veren öğretmenlerimizin çok büyük emek ve katkıları vardır geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin gelecek nesilleri yetiştirmede çok önemli payı olacaktır. Öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum.”Urfa şarkıları ile eğlenen öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile böyle bir program düzenledikleri için Aksaray Bilim Teknik Koleji, Konya Uğur Okulları-,Aksaray OSB Kreş Gündüz Bakım Evleri sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Celal Cindiyan’a teşekkür etti.Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Şiddet insan hakkı ihlalidir”Önceki Haber

“Şiddet insan hakkı ihlalidir”

İçmesuyu Arıtma Tesisi İnşaatı Devam EdiyorSonraki Haber

İçmesuyu Arıtma Tesisi İnşaatı Devam Edi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar