15 Yaşındaki Çocuğu Pusuya Düşürüp İşkence Yaptılar İddiası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençosman köyünde 15 yaşındaki bir erkek, iddiaya göre kız arkadaşının ailesi tarafından pusuya düşürülerek ağır şekilde darp edildi.

 Aksaray’ın Gençosman köyünde 15 yaşındaki genç, iddiaya göre 20 Eylül 20.30 sıralarında kız arkadaşının ailesi tarafından pusuya düşürülerek şiddet gördü. Edinilen bilgilere göre, Mustafa G., kız arkadaşı Hazal B. (14) tarafından mesaj aldı. 

Mesajda, “Eve kameralar takılacak, son kez görüşelim, son kez sarılalım” mesajını alan Mustafa G., kız arkadaşı Hazal B.’nin evine gitti. Eve girer girmez kız arkadaşı Hazal B.’nin ailesi tarafından kafasına darbe alan Mustafa G. yere yığıldı. Genç kızın ailesinden Suzan B., Gökhan B., Refik B. ve kuzenleri Muhammet T., Mustafa T., sopalarla Mustafa G.’yi darp ederken, genç kızın ailesi, Mustafa G.’nin ellerini geriye bükerek işkence uyguladı. Saçları da kesilen Mustafa G.’nin telefonu elinden alınıp kamerayla o anları kaydedildi. Genç kızın ailesi, iddiaya göre, “Buraya hırsızlığa geldim diye söyleyeceksin eğer söylemezsen aileni de böyle yaparız” diyerek Mustafa G.’yi tehdit etti.

Darp edildikten sonra sokağa atılan Mustafa G., yaralı şekilde kendi imkanlarıyla amcasının evine giderek yardım talep etti. Olayın ardından Mustafa G., hastaneye kaldırılırken, darp raporu alındı. Genç erkeğin ailesi, Hazal B.’nin ailesinden şikâyetçi oldu.

“Değnek ile Kafama Vurdular, Telefonumu Kırdılar, Tehdit Ettiler”

Olay sonrası açıklama yapan Mustafa G., “Beni kız arkadaşımın hesabından tuzağa düşürdüler. Sonra darp ettiler. Evin içinde beş kişi vardı. Instagram üstünden yazdılar, ‘Eve gel seni bekliyorum, eve kamera takılacak, kamera takılmadan önce seni göreyim, son kez sarılayım’ filan dedi. O şekilde ben gittim. Evin içine çağırdılar hatta kız kendi çağırdı evin içine. Evin içinde de girer girmez de R. vurunca ben evin içine düştüm. Evin içinde üç kişi daha vardı. M., M. ve S. saçımı kesti. M. değnek ile kafama vurdu, telefonumu kırdı. Beni tehdit ettiler.

Video altına aldılar. Videoda ‘Ben hırsızlığa geldim diyeceksin konuş’ dediler. Video öncesinde, ‘Eğer böyle konuşmazsan aileni de bu duruma getiririz’ dediler. Fiziksel durum olarak başım yarık, altı tane zımba var, sırtımda biraz ağrı var. 3-4 tane değnek izi var. Zaten bir de parmaklarım ağrıyor, parmaklarımı da G. kırmak için geriye büktü. Şikayetçi olduk. Bunlar da dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor. Muhtar da işin içinde, olayın içinde, biz jandarmaya şikâyet ettik. Muhtar da jandarmaya gitti demiş ki ‘biz bu olayı kapattık, olayın üstünde hiçbir şey yok, özür diledik çaylarını içtik’ demiş. Şikâyetçi olduk can güvenim yok” dedi.

“Bu İşin Peşini Bırakmayacağım, Cezalarını Çekmelerini İstiyorum”

Mustafa G.'nin annesi Nurdan G. ise, “Çocuğumu ne hale getirdiler şikâyetçiyim. En başta H.T. muhtar o olayın üstünü örtme çalışıyor. Savcı, avukat onları arayarak ‘tamam biz bu işi hallettik, bu olayın dosyasını kapatın’ diyerek onların taraftarı olarak bu işi kapatıyor.

Biz de tekrar bu işin açığa çıkması için şikâyette bulunduk. Bu işin peşini bırakmayacağım, Cezalarını çekmelerini istiyorum” dedi.

“Can Güvenliğimiz Yok Şikâyetçiyiz”

Olayı anlatan Anne Nurdan G., “Biz akşam yemeğini yedikten sonra oğlum evdeyken kız mesaj atıyor, ‘Mustafa gel evde kimse yok, seninle buluşalım’ diye. Bu Gökhan B. kızın adıyla oğluma mesaj atıyor. Oğlum evine yaklaşırken, ‘Hazal lambalar niye sönük’ diyor. Hazal da ‘Tamam sen eve yaklaşınca ben ışıkları yakarım’ diyor. Eve yaklaşınca oğlum içeriye girer girmez kafasına bir darbe alıyor. Darbe alınca R. ve M. çocuğumun üstüne çullanarak darp ediyor. S.B. eline makas alarak çocuğumun saçını kesiyor. Şikâyette bulunuyoruz. 'Hırsızlıktan dolayı içeri attırırım seni’ diyerek çocuğumu tehdit ettiler. G.B. çocuğumun elini geriye bükerek telefonunu elinden alıp, kırarak kartlarını alarak etkisiz hale getiriyor. Çocuğumu gönderiyorlar, bana haber geliyor, ‘Oğlun Mustafa G.’yi pusuya düşürdüler, hastaneye götürüyoruz’ diye. Orada çocuğum çok şeyle karşılaşıyor. Burada adalet istiyorum, can güvenimiz yok şikâyetçiyiz” dedi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
60 Aya Kadar Yapılandırma İmkânı GetirildiÖnceki Haber

60 Aya Kadar Yapılandırma İmkânı Getiril...

Usulsüz Avcılığa Geçit YokSonraki Haber

Usulsüz Avcılığa Geçit Yok

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar