“15 Temmuz’da Milletimiz Birlik Ve Beraberliğinden Ödün Vermeyeceğini Göstermiştir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“15 Temmuz’da Milletimiz Birlik Ve Beraberliğinden Ödün Vermeyeceğini Göstermiştir”
MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak, “15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 8. yılını hep birlikte idrak etmekteyiz” dedi. 

 Başkan Karataş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir mesaj yayınladı. Türk milletinin önemli bir mücadele örneği sergilediğini ifade eden Karataş, birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlara karşı büyük bir ders verildiğini vurguladı. 

“Darbe Girişiminin Milli İrade Tarafından Bertaraf Edilişinin 8. Yılını İdrak Etmekteyiz”

Başkan Karataş, “Türk tarihi milletimizin bütün dünyaya karşı onurunu, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz destanlarla doludur. Demokratik düzenimizi hedef alarak ülkemizin bekasını, devletimizin bölünmez bütünlüğünü, milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 8. yılını hep birlikte idrak etmekteyiz” dedi.

“Bu Mücadele Milletin Birlikte ve Beraberliğinden Ödün Vermeyeceğini Tüm Dünyaya Bir Kez Daha Göstermiştir”

Darbe girişiminin Türkiye düşmanları tarafından planlı olarak gerçekleştirildiğini ifade eden Karataş, “Bu hain girişime, aziz milletimiz tek yürek olup tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbinde olduğu gibi topyekûn vatan ve bayrak aşkıyla dolu sineleriyle karşı koyarak ülkemizin birlik ve beraberliğine ve milletimizin istiklaline kast edenlere geçit vermemiştir. Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevzubahis olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa olsun vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir” açıklamasında bulundu.

Şehit ve gazilere de değinen Karataş, “Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde destan yazan kahramanlarımızı gönülden yâd ediyor, şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyorum” dedi. Haber Bülteni


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“15 Temmuz, İnancın İşgale Karşı Kahramanca Direnişidir”Önceki Haber

“15 Temmuz, İnancın İşgale Karşı Kahrama...

Aksaray'a Yeni Yollar Açılıyor, Ulaşım RahatlıyorSonraki Haber

Aksaray'a Yeni Yollar Açılıyor, Ulaşım R...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar