© Aksaray Portal 2021

Yeni Sezon İçin Aksarayspor Sahaya İndi

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, yeni sezon için kamp çalışmalarına start verdi. TFF 2. Lig 2024-2025 sezonunda Kırmızı Grup’ta mücadele verecek olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, yeni sezona iddialı şekilde başlamak istiyor. Bu uğurda siyah beyazlı ekip, Aksaray’da kendi tesislerinde 1. Etap kamp çalışmalarına başladı.

 Aksaray Kampı Başladı

Sezonun ilk antrenmanı, Teknik Direktör Şaban Yıldırım yönetiminde gerçekleştirildi. 2 aylık ara sonrasında Aksaray TOKİ Belediye tesislerinde bir araya gelen ekip, ilk antrenmanını tamamladı. Koşu ve ısınma ile başlayan antrenman, dayanıklılık üzerine devam etti. 17 Temmuz Çarşamba günü de çift antrenman yapılacak ve çalışmalar sürecek.

Aksarayspor Bu Sezon Başarı İstiyor

Siyah beyazlı ekip iç ve dış transferlerle kadrosunu güçlendirirken, bu sezon 2. Lig’de önemli başarılara imza atmak istiyor. Geçtiğimiz sezon 2. Lig’de kalarak iyi bir tecrübe edinen Aksaray temsilcisi, bu sezon artık deneyimi başarıyla taçlandırmayı istiyor. 

Yeni Sezon Rakipleri

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, yeni sezonda; ACNTURK Sigorta Van Spor Futbol Kulübü, Ankara Demirspor, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor, Belediye Derincespor, Beyoğlu Yeniçarşı Spor Faaliyetleri A.Ş., Bucaspor 1928, Çimentaş Elazığspor, Diyarbekir Spor A.Ş., Erbaaspor, Giresunspor, Karacabey Belediye Spor A.Ş., Karaman Futbol Kulübü, Menemen Futbol Kulübü, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Somaspor Turkish Oil Y. Mersin İY Futbol A.Ş ile karşı karşıya gelecek. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER