© Aksaray Portal 2021

Yangın Çıkan Ev 6 Yaşındaki Çocuğa Mezar Oldu

Aksaray'da 2 katlı bir evde yangın çıktı. Yangında 6 yaşındaki çocuk yanarak yaşamını yitirirken, yangın çıkan ev ise küle dönerek kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Büyük Bölcek Mahallesi 2404. Sokak'ta bulunan yabancı uyruklu bir ailenin yaşadığı 2 katlı müstakil bir evin zemin katında sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Çocuk odasında çıkan yangın, kısa süre içerisinde evin diğer odalarına sızmaya başladı. Anne Rahaf Carruh (29) ve baba Hüseyin Carruh (32) uykudan uyanarak çocukları Cihan Carruh'u (6) kurtarmaya çabaladı. Alevlerin yoğunluğu nedeniyle anne baba odaya giremezken, çığlıkları duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. 

 

İtfaiye Ekipleri Çabaladı Ama Çocuk Kurtarılamadı

İhbar üzerine olay yerine Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede intikal eden itfaiye ekipleri, çocuk odasına girmek için balyoz yardımıyla kapıyı kırdı. İki itfaiye personeli, kapıları ve camları açarak çocuğu kurtarmaya çalışırken bu sırada yangın söndürme çalışmaları başlatıldı.

Yangın söndürülerek kontrol altına alınırken, küçük çocuk kurtarılamadı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme başlatırken, küçük çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber : Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER