© Aksaray Portal 2021

Yaldır: Aksaraylılar Tutulmayan Sözlerin Tutulmasını Bekliyor

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, TBMM kürsüsünden Aksaray için verilen yatırım sözlerinin yerine getirilmesi için hükümete seslenerek, "21 yıllık AK Parti iktidarında Aksaray'a verilen sözler tutulsun" dedi.

 İYİ Parti Milletvekili Yaldır, TBMM kürsüsünden açıklamalarda bulundu. Aksaray'a verilen sözlerin tutulmadığını ifade eden Yaldır, 21 yıllık AK Parti'nin bu sözleri tutması için çağrı yaptı.

"Aksaraylılar AK Parti İktidarı Tarafından Verilen Ancak Tutulmayan Sözlerin Tutulmasını Bekliyor"

Meclis'in açıldığı günden bu yana Aksaray'ın sıkıntılarını dile getirmeye devam eden Milletvekili Yaldır, kürsüden yaptığı açıklamada, "Aksaraylı hemşehrilerim yıllardır yapılmayan Aksaray - Ulukışla demiryolu projesinin yapılmasını bekliyor. Aynı şekilde ölüm yoluna dönen Aksaray -  Ortaköy yolunun yapılmasını bekliyor. Ve bunlar gibi 21 yıllık AK Parti iktidarı tarafından verilen ancak tutulmayan sözlerin tutulmasını bekliyor" dedi.

"Bağcıyı Dövmeden Vatandaşa Üzüm Yedirmek İçin Çabalıyoruz"

Muhalefet milletvekili olarak yasaların verdiği imkanları kullanarak hükümete bu projelerin gerçekleşmesi için baskı yapacaklarını ifade eden Yaldır, "Bağcıyı dövmeden vatandaşa üzüm yedirmek için çabalıyoruz. Gerek hükümet yetkililerinden gerekse Aksaray’ımızın diğer Milletvekillerinden Aksaray’ımızın sorunlarının çözümü için gereken ilgi ve desteği görmek istiyoruz" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER