© Aksaray Portal 2021

Yaldır: Ağaçören, Seçim Dönemi Oy İçin Gelen İktidarın, Hizmet İçin Gelmelerini Bekliyor

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, yayınladığı bir video ile Ağaçören'in sorunlarını anlatarak, "Ağaçören iktidara verdiği desteğin karşılığını artık hizmet olarak almak istiyor. dedi

Milletvekili Yaldır, Ağaçören'e ziyarette bulunarak bölge halkıyla bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından bir video ile açıklama yapan Yaldır, Ağaçören'in sorunlarını dile getirerek, bu sorunların çözülmesini talep etti. 

14 Temmuz'da Meclis'in tatile girdiğini ancak bu tatilin sadece isimden ibaret olduğunu, kendisinin Aksaray'da ilçe ilçe dolaşarak hemşehrileriyle bir araya geldiğini ifade eden Vekil Yaldır, "Aksaray kazan biz kepçe misali ziyaretlerimizle hemhal olduk. Gün boyu ilçe pazarından vatandaşlarımıza, çarşı esnafından sanayiye hemşehrilerimizi dinledik. Vatandaşlarımız ile kucaklaşıp hasbihal ettik" dedi. 

 

"Maalesef Gördüğümüz Tablo Bizleri Hiç Şaşırtmadı"

Ağaçören'e yaptığı ziyarette gözlemledikleri ve vatandaşın yaşadığı sorunları dile getiren Yaldır, "Ne mutlu ki AK Parti yıllardır aldığı oyun hakkını hizmetle ödemiş, tam bir ilçe sıfatına uygun yatırımlar yapılmış, yollarıyla, parklarıyla, sosyal alanlarıyla, sanayisiyle, Aksaray Üniversitesi'ne bağlı ilgili bölümleriyle kamu yatırımlarından fazlasıyla hakkını almış bir ilçeyi gördüm diyebilmeyi çok isterdim. Maalesef gördüğümüz tablo bizleri hiç şaşırtmadı" dedi.

 

"Ağaçören'in Kaderi Bu Olmamalı"

Ağaçören'e iktidarın biçtiği kaderin artık değişmesinin şart olduğunu söyleyen Yaldır, "İktidarın Ağaçören'e hizmet noktasında kayıtsız kalması adeta Panlı'nın kaderi olmuş. Ağaçörenli kendine iktidar tarafından biçilen kaderi artık değiştirmeli. 28 köyüyle, 3 yaylasıyla, 8 mahallesiyle 7500 çalışkan, misafirperver ve kadirşinas insanıyla Ağaçören'in kaderi bu olmamalı" ifadelerini kullandı. 

 

"Ağaçören, Seçim Dönemi Oy İstemeye Gelen İktidarın Hizmet İçin Gelmelerini Bekliyor"

İlçe olduğunda nüfusu 20 bine yakın olan Ağaçören'in nüfusunun 7 bin 500'e kadar indiğini vurgulayan Yaldır, "Ağaçören iktidara verdiği desteğin karşılığını artık hizmet olarak almak istiyor. Her seçim döneminde oy istemeye gelen iktidar mensuplarından bir kez olsun hizmet için gelmelerini bekliyor. Köstebek yuvasına dönen yollarının yapılmasını istiyor, hastanesinde uzman doktor görmek istiyor. Adliye ve yüksekokul gibi birçok kamu yatırımı istiyor" değerlendirmesinde bulundu.

 

"Ağaçören, Cevizi İçin Kooperatif ve İşleyecek Bir Tesis Kurup Markalaşmak İstiyor"

Ağaçören halkının ekonomik olarak da beklentilerinin olduğunu dile getiren Yaldır, "Ağaçören, cevizi için bir kooperatif ve işleyecek bir tesis kurup markalaşmak istiyor. Orta ölçekli Organize Sanayi Bölgesi kurularak işsiz gençlerine iş kapılarının açılmasını istiyor.

Doğalgazın tüm ilçeye her noktaya gelmesini istiyor. Sokak hayvanları için barınak yapılmasını istiyor" açıklamasını yaptı. Ağaçören için mücadeleyi bırakmayacaklarını vurgulayan Yaldır, "Ağaçören'in hakkını, hukukunu her platformda savunarak, meselelerini sık sık dile getirip kamuoyu oluşturmaya devam edeceğiz" dedi. Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER