© Aksaray Portal 2021

Yağmurdan Korunmak İçin Balkonun Altına Giren Gençler, Silahlı Saldırıya Uğradı

Aksaray’da 2 kişi, yağmurdan korunmak için komşularının balkonunun altında sohbet ederken tabancalı saldırıya uğradı. Yaşanan olayda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. 

 Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Akmezar köyünde saat 22.30 sıralarında Veli T. (30) ile Beytullah E. (23) adlı iki genç, yağmurdan korunmak için komşularının balkonunun altına girdi. Burada sohbet eden ikili, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancalı saldırıya uğradı. 

Yakınları Saldırganı Tanınmayacak Hale Getirdi

Saldırı sonucunda Beytullah E. ve Veli T. kanlar içerisinde kalarak yere yığıldı. İkilinin yakınları silah seslerini duyunca harekete geçerek, saldırganı yakaladı ve ağır şekilde darp etti.

Olay 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edilirken, Jandarma ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından saldırıya uğrayan gençler ve saldırgan, Gülağaç Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. 

Hayatını Kaybeden Gencin Yakınları Sinir Krizi Geçirdi

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Veli Tan hayatını kaybederken, Beytullah Erdoğan ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Silahlı saldırganın yüzünün darp nedeniyle tanınmayacak hale geldiği öğrenilirken, jandarma tarafından yüz tanıma sisteminden de kimliği tespit edilemedi. 

Hayatını kaybeden Veli Tan’ın yakınları sinir krizi geçirirken, güvenlik ekipleri ise geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber: Kemal Onur Atalay 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER