© Aksaray Portal 2021

Vali Kumbuzoğlu: Kamu Hizmetlerinde Önceliğimiz Vatandaşın Memnuniyeti”

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret ederek, İl Müdürü Bilal Akgün’den kurum brifingi aldı ve ardından kurum servislerinde vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Kumbuzoğlu, SGK'ya bir ziyaret gerçekleştirerek hem bilgi aldı hem de vatandaşlara kamu hizmetlerinden memnuniyet duyup duymadıklarını sorarak nabız ölçtü. 

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray SGK’nın başkanlık tarafından yapılan hizmet sunumu değerlendirmelerinde 81 il içinde ilk 5’de yer aldığını ve vatandaş memnuniyetinin tüm kurumlarda ilk hedef olduğunu belirtti.

 

Aksaray SGK, Türkiye Birincisi

SGK Aksaray Müdürü Bilal Akgün, Aksaray’da toplam 107 bin 350 sigortalıya hizmet verdiklerini ifade ederek; 4A, 4B ve 4C kapsamında 64 bin 689 kişiye emekli aylık ödemesi yapıldığını söyledi. Aksaray’da 8 bin 828 işyerinin Sosyal Güvenlik ile ilgili iş ve işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirten Müdür Akgün, SGK Başkanlığı tarafından illerin hizmet performanslarının değerlendirildiği uygulamada Aksaray olarak 2021, 2022 ve 2023 yıllarının büyük bölümünde 81 il müdürlüğü arasında 10 tam puan alarak en yüksek puan alan iller arasında bulunduklarını, 2023 yılının ilk 6 ayında ise Türkiye'nin birincisi olduklarını söyledi.

Akgün'ün açıklamasına göre, Aksaray SGK 4 milyon 300 bin evrakı dijital ortama aktararak arşiv tarama hizmetindeki dönüşümünü en hızlı tamamlayan il müdürlükleri arasında bulunuyor.

 

Önce Bilgi Aldı Sonra Vatandaşa Sordu

SGK Müdürü Akgün'den bilgi alan Vali Kumbuzoğlu, daha sonra SGK hizmet servislerinde inceleme yaparak, kuruma gelen vatandaşlarla sohbet etti. Hizmetlerden memnuniyet duyulup duyulmadığını soran Vali Kumbuzoğlu, memnuniyetin her zaman ön planda olduğunu vurguladı. Daha sonra Kumbuzoğlu, kurum çalışanlarına kolaylıklar dileyerek, kamu hizmetlerindeki aksamalara izin vermeyeceklerini söyledi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER