© Aksaray Portal 2021

Vali Kumbuzoğlu, Basınla Buluştu: Aksaray İçin Birlikte Hareket Edeceğiz

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray basınıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Tanışma toplantısında basının önemine değinen Kumbuzoğlu, "Sizler bu görevimin önemli noktasındasınız" dedi.  

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Aksaraylı basın mensuplarıyla bir araya gelerek, basın ile tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda basının büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Kumbuzoğlu, basınla birlikte görevini yürüteceğini, istişare kültürüyle çalışacaklarını belirtti.

 

"Siz Bizim Her Yerde Gözümüz, Kulağımız, Haber Kaynağımızsınız"

Basınla sık sık birlikte olacaklarını, karşılıklı olarak güç alacakları dile getiren Vali Kumbuzoğlu, "Siz bizim her yerde gözümüz, kulağımız, elimiz, kolumuz, haber kaynağımızsınız" diyerek basın mensuplarının önemine değindi. 

 

"Aksaray İçin Hepimiz Birlikte Olacağız"

Basının Türkiye için çok önemli bir güç olduğunu, işini iyi bir şekilde yaptığını belirten Vali Kumbuzoğlu, "Ben TBMM'de genel sekreterlikten geliyorum. 7 yıl boyunca genel sekreterlik yaptım. Meclis'in en beğendiğim özelliklerinden biri Meclis'te 110 basın mensubunun olmasıydı. Emin olun ki 7 yıl boyunca çok güzel çalıştık. Kardeş gibi çalıştık, birbirimize destek verdik, rüzgarı olduk, enerji verdik. Bir olumsuzluk yaşamadık. Burada da aynı düşüncedeyim. İnşallah sizlerle de hep birlikte olacağız. Haber kaynağımız olacaksınız. Eksiklikleri bildirirseniz çok mutlu oluruz. Aksaray için hepimiz birlikte olacağız" dedi. 

 

"Bizi Arayın Bilgilendirin, Ondan Sonra Paylaşırsınız"

Aksaray Valisi olarak görevinin bilince olduğunun bir kez daha altını çizen Kumbuzoğlu, "Sizler bu görevimin önemli noktasındasınız. Bunu yürekten söylüyorum. Tüm sorunlarınızla içtenlikle ilgileneceğim. Birlikte hareket edeceğiz ve bu süreci sizlerle geçireceğiz. Dolayısıyla sizlerden de aynı şekilde bir yaklaşım bekliyoruz. Bizlerle istişare etmenizi istirham ediyorum. Yazma takdiri sizin ama lütfen bizleri arayın bilgilendirin, ondan sonra görüşlerinizi medya aracılığıyla vatandaşlarımızla paylaşırsınız. STK olarak hepimiz Aksaraylıyız. O yüzden bu heyecanı birlikte oluşturalım" ifadelerini kullandı.

 

"Biz Nereye Gidersek Gidelim Gönlümüz Aksaray'da' Mesajı Var İnsanlarda"

Uzun yıllar boyunca Ankara'da çalıştığını, daha sonra Aksaray'a Vali olarak atandığını dile getiren Kumbuzoğlu, "Çok büyük bir heyecanla inşallah geçmiş Valilerimizin yaptıklarının üzerine koyarak güzel şeyler yapmaya çalışacağız. Eser bırakmaya çalışacağız. Aksaray'da vatandaşın çok farklı bir vizyonu var. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerimize de denk geldim. Aksaray'da 'biz nereye gidersek gidelim yine gönlümüz Aksaray'da' mesajı var insanlarda" ifadelerini kullandı. 

 

"Sizler 15 Temmuz'da Haber Akışı Sağladınız"

Türkiye'nin birçok badire atlattığının altını çizen Vali Kumbuzoğlu, "15 Temmuz'un bir darbe girişiminden ziyade işgal girişimi olduğunu biliyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın girişimleriyle vatandaşımızın sokaklara dökülmesiyle, ayrıca TBMM'nin açılışı çok önemliydi. Basın dünyasının hakkını da vermek gerekiyor. Sizler çok büyük bir inançla 15 Temmuz sürecinde şeffaflıkla bunu engellediniz. Haber akışı sağladınız" açıklamasını yaptı. 

"Aksaray'ın gelişmişliğinin 3 unsur üzerine kurulduğunu gördüm" diyen Kumbuzoğlu, "En önemlisi sanayi kenti, büyük bir potansiyel var. Organize sanayiyle birlikte önemli bir vizyonu var. Onun yanında tarım ve turizm var. İnşallah bu 3 unsur üzerinden hareket ederek Aksaray'ımıza daha güzel değerler katarak sizlerle, STK'larla, kaymakamlarımızla, müdürlerimizle birlikte güzel hizmetler vermeye çalışacağız" sözlerini kullandı. Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER