© Aksaray Portal 2021

Vali Kumbuzoğlu: “Aile Güçlü Olursa Devlet Güçlü Olur”

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, ADEM kursiyerleri ve çocukları için düzenlenen etkinliğe katılarak, bu tür hizmetleri daha çok vereceklerini, ailenin büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Aksaray Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezinde açılan 3 kursa devam eden 68 kursiyer ve çocukları için Kılıçaslan Parkı’nda etkinlik düzenledi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak ve vakıf mütevelli heyeti üyelerinin katıldığı etkinlikte ADEM merkezi kursiyerler ve çocuklarıyla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. 

Ailenin çok önemli bir kurum olduğunu söyleyen Kumbuzoğlu, Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde açılan kurslarda geleceğin ailelerinin mimarı olan annelerin birçok anlamda bilinçlendiğini, aileye ekonomik olarak katkı sunmak için meslek edindirme kurslarının destek olduğunu söyledi.

 

"Sizlerin Her Zaman Yanında Olacağız" 

Artan ilgiyle birlikte bu alanda daha çok hizmet vermeyi hedeflediklerini de söyleyen Vali Kumbuzoğlu, "Aile çok kıymetlidir. Aile her şeydir. Aile ne kadar kıymetli ve değerli olursa orada birbirimizi yetiştirirsek devlet güçlü olur. Çok güzel bir atasözümüz var; Yuvayı yapan dişi kuştur. Erkek ne kadar becerikli olursa olsun. Kesinlikle hanımefendinin yerini tutamaz çocukların daha çok etkilendiği annelerdir. O nedenle anneler çok değerlidir. Bizde Valilik olarak bunun farkındayız. İyi ki varsınız. Sizlerin her zaman yanında olacağız" dedi. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerinin de katıldığı etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Vali Kumbuzoğlu, tüm kursiyerlere başarılar diledi. 

Vakıf Müdürü Alirıza Sözeriyim de ADEM merkezine ilginin yoğun olduğunu ifade ederek dezavantajlı ailelere hizmet sunduklarını, bu tür sosyal etkinlikler yapmaya devam edeceklerini vurguladı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER