© Aksaray Portal 2021

Vali Eşi Canan Kumbuzoğlu'ndan Özel Gençlere Anlamlı Ziyaret

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu, Aile, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelli Bakım ve Rehabilitasyon, Aile Danışmanlığı Merkezine ziyarette bulundu.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nun eşi Canan Kumbuzoğlu, Aile, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelli Bakım ve Rehabilitasyon, Aile Danışmanlığı Merkezine ziyarette bulundu. Ziyarette özel bireylerle bulunan Kumbuzoğlu, hediyelik eşya, galoş üretim atölyelerini gezdi. Müzik dinleti gösterisini de dinleyen Canan Kumbuzoğlu, devletin şefkat ellerinin her yerde olduğunu söyledi. 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kumbuzoğlu, özel bireylere yönelik ciddi hizmetler gerçekleştirilmesi gerektiğini, bu fırsatın tanındığında bireylerin birçok şeyi başarabildiklerini vurguladı. Hediyelik eşya atölyesinde ham olarak gelen ürünleri öğretmenlerin gözetiminde sanata dönüştürülmesini de gözlemleyen Kumbuzoğlu, ürünlerin çok başarılı olduğunu ifade etti. 

Özel gençlerin davet etmesi üzerine Kumbuzoğlu, odaları da ziyaret etti. Güvercin sevgisi olan gençlerin merkez bahçesinde yetiştirdiği güvercinleri de gören Kumbuzoğlu, gençlerle sohbet ederek, beyaz güvercini uçurdu. Canan Kumbuzoğlu'na ziyaret boyunca İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk de eşlik etti. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER