© Aksaray Portal 2021

“Üflersem Hayatım Biter” Diyerek Yalvardı, Hıncını Gazetecilerden Çıkardı

Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde bekçilerin şüphelenmesi üzerine bir otomobili durdurdu. Alkol muayenesi yapılan sürücü, alkollü çıkarken, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

 Aksaray’da şehrin güvenliğini sağlamak ve vatandaşın huzurunu korumak amacıyla güvenlik güçleri tarafından denetimler gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda görevi başında bulunan bekçiler, Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde bir sürücüden şüphelenerek otomobili durdurmak istedi. Sürücü ara sokakta yakalandı.

“Üflersem Hayatım Biter” Dedi

Durdurulan otomobildeki sürücü İsmail T.’ye alkol muayenesi yapıldı. Alkometreyi üflemek istemeyen sürücü, “Ben bunu üflersem benim hayatım biter” ifadelerini kullanırken, muayene sonrasında şahsın 1.55 promil alkollü olduğu tespit edildi. Şahsın ehliyetine el konulurken, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Otomobil, sürücünün ehliyetli bir yakınına teslim edilirken, İsmail T.’ye 6 bin 439 TL para cezası uygulandı. Olay sırasında kendisini görüntülemek isteyen basın mensubuna tepki gösteren İsmail T., “Neyi çekiyorsun kardeşim, kamerayı kapatır mısın? Üflemiyorum. Hastaneye gidelim” derken, daha sonra kameralara saldırarak, “Kapat o kameranı, kapat lan o kameranı” diyerek gazetecinin kamerasına yumruk attı. Otomobilde bulunan diğer şahıslar da hakaretler savururken, “Çekmeyeceksin! Biz burada Fetöcü müyüz, çekme oğlum ama seni bulurum” dedi. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER